Ga naar inhoud

oliviervanbulck

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

oliviervanbulck's prestaties

  1. Ja idd, hij heeft gelijk. Je moet het op een fysieke dvd branden, aangezien je deze moet starten voor windows nog maar opstart en je dat programma dus niet kan gebruiken. Wat je wel kan doen is een virtuele machine downloaden en hierin installeren om het al eens te testen dan kan je het altijd later nog fysiek installeren. VirtualBox
  2. Ok Je kan het ook eerst uittesten van op cd als je wilt, nadat je de ISO op een cd'tje hebt gebrand Het is wel even wennen, maar het is zeker de moeite waard!
  3. Da van windows is minstens 4 keer zo groot! En hier zit nog een volledig systeem in dat je kan draaien van op cd zonder het te installeren
  4. Ubuntu homepage | Ubuntu Welkom bij Ubuntu NL! - Ubuntu NL
  5. Gebruik Ubuntu! Veel beter besturingssysteem als windows met honderden GRATIS games en 99,99% virusvrij + nog vele andere voordelen! Zeker is uitproberen, veel handiger! Grtz.
  6. Ik denk niet dat je dat daar kunt.. Moet je een ander programma voor gebruiken. Ik weet niet welk juist, aangezien ik al lange tijd niet meer in windows werk, enkel nog met linux, wat veel beter is (en waar je dingen als dit amper gaat tegenkomen) Dus: Google it of installeer linux (bv. ubuntu) Grtz.
  7. De beste oplossing nog steeds: installeer Linux! Ik heb een tijd geleden ubuntu geïnstalleerd en sindsdien heb ik geen enkele foutmelding meer gehad! Bovendien is het virusvrij, gebruiksvriendelijker, werkt het beter (waardoor bv defragmentatie van harde schijf niet meer nodig is), volledig gratis, programma's installeren in 2 klikken, geen fouten, betere ondergrond waarop systeem gebouwd is (UNIX), veel sneller in alle opzichten, ... Redenen genoeg om over te stappen! (Of indien nodig het als 2de systeem te installeren en windows enkel gebruiken als het echt nodig is) Eens je het geïnstalleerd hebt, wil je nooit meer terug naar windows! Zo goed is het! Grtz.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.