Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

reddevel

Lid
 • Aantal items

  335
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over reddevel

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 26-05-1957

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Vista Home Premium 64 bit
 • Monitor
  Samsung syncMaster 2223NW
 • Moederbord
  Acer FX58M
 • Processor
  QuadCore Intel Core i7 920, 2666 MHz (20 x 133)
 • Geheugen
  6134 MB (DDR3-1066 DDR3 SDRAM)
 • Grafische Kaart
  ATI Radeon HD 4650 (1024 MB)
 • Harde Schijf
  ST31000340AS (1000 GB, 7200 RPM, SATA-II)
 • Voeding
  ????
 • Geluidskaart
  ATI Radeon HDMI @ ATI RV710/730 - High Definition Audio Controller

Contact Info

 • Website URL
  http://www.freedomisntfree.be

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Het zal wel aan de pc liggen maar ik heb het gisteren avond een paar keer geprobeerd in veilige modus maar loopt daar eveneens vast, ik begrijp het echt niet.
 2. Ik weet niet waarvoor het dient maar CKscanner loopt steeds vast.
 3. Ik ben nog volop aan het proberen progje loopt steeds vast, als ik op vind de bestanden klik draaid er een blauw cirkeltje en dat wil maar niet stoppen maar zal wel een keer lukken denk ik.
 4. 1. Windows 10 Home Versie 1709 16299.611 (X64) (2017-11-25 18:49:52) Waarom heb je nog niet geupdate naar de nieuwste versie we zitten al op versie 1809? Deze updates mislukken telkens bij mij bij elke versie vanaf 17092. Ik zie een melding voor je Toetsenbord en muis: Werken die goed, en hebben deze drivers nodig? Deze werken bij mij prima en zie nergens een foutmelding over het toetsenbord of muis3. Ik zie een foutmelding over defecte hardware: Jammer genoeg niet welke hardware, hoe oud is deze pc? Ik weet het niet zeker maar ik geloof van 2009.
 5. Ik heb de handeling uitgevoerd en je kan de documenten in bijlage vinden. Addition.txt FRST.txt
 6. Bedankt abbs om te reageren ik heb eerst de handleiding van Acer eRecovery geprobeerd maar hierbij kreeg ik geen resultaat daarna een paar keer de recovery cd van Windows10 en na een paar keer te proberen deed deze toch zijn werk en voorlopig weer draaiende, nu nog enkele dagen testen of alles zo blijft.
 7. Gisteren avond kreeg ik een melding van mijn antivirus dat er ik een virus binnenkreeg en verwees naar een map met tijdelijke bestanden van Chrome en vroeg mij of het moest verwijderd worden waarop ik ja heb geantwoord. Even later kreeg ik de melding dat het niet had kunnen verwijderen en dat ik terug moest opstarten wat ik toen ook gedaan heb maar dat is mij tot op heden niet meer gelukt. Hij start nog op tot aan het keuze scherm waarbij ik door op DEL te drukke kan doorgaan of F12 waar ik de keuze kan veranderen van de opstart volgorde. Ook heb ik een herstel cd en een installatie cd ingestoken maar ik kom dan ook niet verder dan het Windows10 teken zoals link onder in de taakbalk, Het is een Acer Aspire M7720 waarop Windows 10 Home is geïnstalleerd. Iemand tips hoe deze terug opgestart krijg of moet ik eerst de HD gaan formatteren alvorens ik terug kan installeren want momenteel werkt een installatie-cd niet.
 8. Probleem is voorlopig opgelost de app Foto's was verdwenen, heb het terug boven gehaald een paar keer geopend en nu lijkt alles terug te werken het waren trouwens enkel .png en .jpg die ik niet meer kon openen vandaar dat ik merkte dat de app uit het keuzevenster was verdwenen.
 9. Na enkele mislukte update gisteren van windows 10 kan ik geen bestanden meer openen die ik op de schijven/partities zet ongeacht of deze zijn gedownload er op worden geplaatst als ik het wil openen krijg ik de melding "kan het bestand niet vinden". Mijn systeem is Windows 10 Home 64 bit, hopelijk hebben jullie een oplossing om het probleem op te lossen. Een systeemherstel heb ik al geprobeerd maar brengt geen oplossing.
 10. Bedankt voor de reacties Windows 10 staat er op en werkt prima.
 11. Ik heb nu enkele dagen met de laptop bezig geweest en moet zeggen dat ik blij ben het toch te hebben geprobeerd want er zit toch wel wat snelheidsverbetering op, daarom nogmaals iedereen hartelijk bedankt voor de tips.
 12. Ik moet hier toch even iets recht zetten wat het type Acer het is want ik had opgegeven dat het een Apire 8530 G was maar het moet een 8930 zijn. Wat geheugen betreft blijft dit het zelfde maar voor de rest toch wel wat verschillen.
 13. Probleem opgelost kan de extra HD weer zien, ik heb deze opnieuw een stationletter gegeven en nu blijkt alles weer oké. Nu nog enkele dagen testen en dan laat ik weten of ik vooruitgang geboekt heb wat de snelheid betreft.
 14. SSD-schijf gestoken Windows 10 geïnstalleerd start goed op maar het probleem dat ik nu heb is dat hij mij extra data schijf niet weergeeft in "Deze computer" en in mini toot partition wizard zie ik de schijf wel???
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.