Ga naar inhoud

djsasch

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over djsasch

  • Verjaardag 15-02-1999

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 7 Ultimate

djsasch's prestaties

  1. Hallo medewerkers, Als ik aangemeld ben bij "Windows Live Messenger" (als "Offline Weergeven"), en ik open "Hotmail" in "Google Chrome", springt de status in "Windows Live Messenger" automatisch op "Beschikbaar". Ik heb geen idee hoe dit komt, ik had al ergens iets gelezen van een "Web Messenger" dat op de website van "Hotmail" stond. Nu is mijn vraag, hoe kan ik dit instellen dat mijn status op "Offline Weergeven" blijft als ik "Hotmail" open, en dat de status niet gelijk op "Beschikbaar" springt in "Windows Live Messenger"? Alvast bedankt op voorhand, Sascha.
  2. Heb stuurprogramma geinstalleerd, maar gisteren is router gecrasht. Nieuwe gekocht, heb dat niet meer nodig! Toch bedankt!
  3. Ik zal proberen, maar, mijn usb stick staat een meter van mijn router...
  4. Bedankt voor je reactie, heb ondertussen windows xp opgezet. Alles verloopt normaal! Thx!
  5. Hallo! Ik heb onlangs een D-Link DWL-G122 USB stick voor mijn draadloze router (D-Link DSL-G604T) aangeschaft. Nu, is mijn probleem: Dus, ik steek de bijgeleverde CD-Rom in het CD-rom station. Ik installeer alles correct. Ik sluit de pc af (zoals gevraagd in de setup). Ik steek de USB-Stick in de computer. Ik start de computer terug op, maar er komen 2 foutmeldingen op en ik kan dus D-Link Utlity niet openen. Geen ramp, met Windows XP draadloze netwerk verbindingen zou dat ook gaan (weet ik van op school). Wat nu blijkt is dat als ik Windows XP draadloze netwerkverbindingen open, kan hij niets vinden. Ik druk paar keer op netwerklijst vernieuwen, maar, nee... Het lukt gewoon niet. Soms kan hij wel verbinding maken met mijn router, 5min. Dan valt het weer uit. Kan iemand mij helpen? Djsasch.
  6. Dus, installeer ik die update, alles gedaan zoals het moest... Open ik dat programma Vodafone Mobile Connect Lite, met USB-Stick in de computer, dan krijg ik dit: Dan dit: Heb het vorige eerst wel verwijdert... Kan er echt niet meer aan uit hoor!
  7. Ja, heb het over die update... Ondertussen probeer ik die nog eens te installeren... En ik heb idd Proximus als provider.
  8. Beste Forumgebruikers, ik heb een probleem als ik wil verbinden met mijn Vodafone Mobile Broadband programma en USB-stick. Dus, ik steek de USB stick in de computer, dan start hij automatisch Vodafone Mobile Broadband dan zegt hij Mobiel Apparaat Gedetecteerd, Pincode nodig. Bij die Pincode Nodig doet hij gewoonweg niets. Kan nergens op drukken of niets (heel vervelend)... OS: Windows Vista 32 bit Programma: Vodafone Mobile Broadband Versie: 10.0.201.23143 Alvast Bedankt Op Voorhand!
  9. Bedankt! Het is in orde. Edit: Ik heb geen Windows 7 maar Vista.
  10. Ben ik blij dat ik zo'n forum gevonden heb... Ben hier ook als nieuweling, heb al veel forums als Gast bezocht. Maar dit is toch hét beste!
  11. Beste forumgebruikers, ik heb een probleem: als ik mijn pc opstart (en de windows xp installatie dvd steekt in de pc) duurt het vrij lang eer hij de cd begint te lezen. Dan geeft hij: Press any key to boot from CD. Dus, ik druk op een toets, maar dan duurt het heel lang en leest hij de dvd gewoonweg niet meer, hij loopt dus vast als ik op een toets druk. Systeeminfo: OS: Windows Vista Ultimate 32-bits Model: HP Compaq 6720s Type: Laptop Moederbord: Intel Processor: Intel Celeron M CPU 530 @ 1.73 GHz RAM Geheugen: 1,00 GB Als u nog meer informatie nodig hebt, moet u het maar vragen. CD/DVD-rom station staat als eerste ingesteld. HDD als tweede, dus daaraan kan het denk ik ook niet liggen. Hopelijk hebben jullie dé oplossing voor mij! Alvast bedankt op voorhand. DJ Sasch.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.