Ga naar inhoud

SinGod

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

SinGod's prestaties

  1. volgens mij is het zoals je zelf zegt, het bestandstype die niet juist is.
  2. Zal ik direct even checken, denk toch niet dat het aan de landinstelling ligt hoor. Bedankt voor je antwoord. /Edit: En aangezien dat ook tab, ctrl en de letter a niet werken, denk ik dat het daaraan niet kan liggen. Maar ik heb ook het probleem dat de tab toets niets doet als ik er op druk, maar een half uur later begint mijn pc opeens die tab toetsen door te krijgen, werkt daarna toch niet meer hoor.
  3. Inderdaad, daar gebruikte ik het programma ook voor, maar toch niet dezelfde als jij zei
  4. Ik had een tijdje geleden een eer goed programma daarvoor, maar mijn laptop is dan gecrasht, dus ben dat kwijt, was ook om spyware enzo te verwijderen. Moest iemand weten welk programma ik bedoel, post het dan, want het helpt echt. Ook voor trage pc's.
  5. Dag beste mensen, Deze morgen heb ik per ongeluk koffie gemorst op mijn laptop toestenbord. Niet echt veel maar blijkbaar toch genoeg. Ik heb die op het eerste moment omgekeerd gehouden en de koffie er laten uit drupellen. De hele dag laten drogen en zonet heb ik al mijn lettertjes eruit gehaald, alles ziet er droog uit, maar ik heb nog steeds volgende toetsen die niet werken. [Met rood aangeduid] Behoorlijk vervelend aangezien ik die toetsen redelijk veel nodig heb. Alle help is welkom! Alvast bedankt! ;-)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.