Ga naar inhoud

joska

Lid
 • Aantal items

  124
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door joska

 1. Ik weet het niet, heb ik geen idee/verstand van. Wat houd die in ?
 2. In vorige berichten lees ik werkgeheugen, is dat makkelijk te checken ?
 3. Klopt, is alleen in Youtube en spelletje, is dus vermoedelijk alleen als ik een spelletje doe, en dingen aanklik voor punten. Dan ineens blijft de muis kleven.
 4. Heb altijd heel wat schermen open als ik op de laptop bezig ben, werk en nieuws en een spelletje. Huisgenoten minder.
 5. Geen probleem hoor komt allemaal goed. De laptop maakt heel de dag bijna 0 geluid. Wat de laatste regel betreft, dat weet ik niet, de laptop staat op oog hoogte, dus werk alleen met de muis eraan.
 6. Dus dan zijn de acties net als bij een PC ?
 7. De muis is met kabel, heb 3 muizen geprobeerd langere tijd, daar ik altijd werk, en af en toe speel ik dan een spelletje, het aanklikken van dingen voor punten of opbrengst. Denk dat het tijdens dat aanklikken komt, elke keer stop dan de muis er mee.
 8. Nou weer net muis bevroren, meestal bij spelletjes of youtube. Wat kan ik bij een Laptop doen, betreffende het advies van Captain Kirk ? Laptop is niet warm, geen geluid van ruis of zo.
 9. Goedemorgen, Is een laptop Toshiba : Toshiba Intel(R) Core(TM) i3-5005U CPU @ 2.00GHz 2.00 GHz 64-bits besturingssysteem, x64-processor Met 1 programma weet ik niet, dat heb ik nooit bij de hand. Heb het gevoel dat het bij spelletjes is, of Youtube. Verder is de laptop niet warm of zo.
 10. Hallo, Elke dag bevriest mijn muis een keer of 10, meestal heb ik meerdere schermen open, vooral spelletjes en youtube heb ik het idee Hopelijk kan iemand mij helpen!
 11. Bij en na het opstarten blijft het scherm van mijn laptop knipperen. Het knipperen is constant, en goed te volgen, de mooie foto die er op staat zie je elke keer even en is weer weg. Wat kan de oorzaak zijn ?? Hopelijk kan iemand mij helpen. Merk laptop : Toshiba satellite pro
 12. Bedankt Porrelaar! Zo het er nu uit ziet is alles ok. Had toevallig pas een nieuwe muis gekocht. Deze nu aangesloten op de Laptop en voor zo ver ik nu zie alles weer ok ! Merci!
 13. Sinds kort is het moeilijk om een zin te kopieren, selecteren lukt niet wat ik wil. Kan soms geen woord selecteren, of soms alleen meer selecteren. Net foto´s over geplaatst van de ene naar diverse mappen, normaal kan ik ze pakken met de cursor, nu wordt direct geopend. Op website moet ik 1 keer klikken, en gaat het meerdere keren. Documenten over plaatsen in diverse mappen, een drama, de documenten worden geopend, wat niet de bedoeling is.
 14. Ja dat begrijp ik. Maar een stap in het vreemde doe ik niet graag. Voor jullie is dit dagelijkse kost! Op onze andere laptop gaat het wel, en loopt niks vast, op deze niet.
 15. Heb het voor dien nooit gehad. En een andere browser is voor mij een stap in het vreemde. Als er anders geen mogelijkheden zijn, dan is het lastig.
 16. Hallo, Net geluisterd op Youtube naar music, toch weer vastgelopen, gelijk als voorheen.
 17. Hallo, Heeft even geduurd maar hoop dat ik nu alles heb gedaan wat gewenst was. Hoor wel of het goed is zo. Bij voorbaat dank ! AdwCleaner[C00] 16 11 2018 Pc Help.txt AdwCleaner[S00] 18 11 2018 PC HelpF.txt Fixlog.txt FRST.txt
 18. Goedemorgen, 1 Excuses voor de late reactie, veel te druk gehad de laatste tijd! Verder kan ik deze niet vinden : Java 8 Update 102 Java 8 Update 121 Java 8 Update 131 Java 8 Update 141 Java 8 Update 144 Java 8 Update 151 Niet bij programma´s en onderdelen, en niet bij geinstalleerde updates! Wat kan de oorzaak zijn?
 19. Hier de 2 logbestanden : Kan iedereen die bestanden ophalen ? : Gisteren : Is een hele lijst, zie bijlage. 10072018PcHelpforum.txt Pc Helpforum FRST.txt Pc Helpforum Addition.txt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...