Ga naar inhoud

joska

Lid
 • Aantal items

  111
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over joska

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 02-04-1963

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Frankrijk

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Toshiba Laptop Microsoft Windows 10
 • Monitor
  1440 x 900 pixels
 • Processor
  Intel pentium dual i3-5005U CPU@ 2.00Ghz 2.00 Ghz
 • Geheugen
  370 GB

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Weinig Ervaring

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Bij en na het opstarten blijft het scherm van mijn laptop knipperen. Het knipperen is constant, en goed te volgen, de mooie foto die er op staat zie je elke keer even en is weer weg. Wat kan de oorzaak zijn ?? Hopelijk kan iemand mij helpen. Merk laptop : Toshiba satellite pro
 2. Bedankt Porrelaar! Zo het er nu uit ziet is alles ok. Had toevallig pas een nieuwe muis gekocht. Deze nu aangesloten op de Laptop en voor zo ver ik nu zie alles weer ok ! Merci!
 3. Sinds kort is het moeilijk om een zin te kopieren, selecteren lukt niet wat ik wil. Kan soms geen woord selecteren, of soms alleen meer selecteren. Net foto´s over geplaatst van de ene naar diverse mappen, normaal kan ik ze pakken met de cursor, nu wordt direct geopend. Op website moet ik 1 keer klikken, en gaat het meerdere keren. Documenten over plaatsen in diverse mappen, een drama, de documenten worden geopend, wat niet de bedoeling is.
 4. Ja dat begrijp ik. Maar een stap in het vreemde doe ik niet graag. Voor jullie is dit dagelijkse kost! Op onze andere laptop gaat het wel, en loopt niks vast, op deze niet.
 5. Heb het voor dien nooit gehad. En een andere browser is voor mij een stap in het vreemde. Als er anders geen mogelijkheden zijn, dan is het lastig.
 6. Hallo, Net geluisterd op Youtube naar music, toch weer vastgelopen, gelijk als voorheen.
 7. Hallo, Heeft even geduurd maar hoop dat ik nu alles heb gedaan wat gewenst was. Hoor wel of het goed is zo. Bij voorbaat dank ! AdwCleaner[C00] 16 11 2018 Pc Help.txt AdwCleaner[S00] 18 11 2018 PC HelpF.txt Fixlog.txt FRST.txt
 8. Goedemorgen, 1 Excuses voor de late reactie, veel te druk gehad de laatste tijd! Verder kan ik deze niet vinden : Java 8 Update 102 Java 8 Update 121 Java 8 Update 131 Java 8 Update 141 Java 8 Update 144 Java 8 Update 151 Niet bij programma´s en onderdelen, en niet bij geinstalleerde updates! Wat kan de oorzaak zijn?
 9. Hier de 2 logbestanden : Kan iedereen die bestanden ophalen ? : Gisteren : Is een hele lijst, zie bijlage. 10072018PcHelpforum.txt Pc Helpforum FRST.txt Pc Helpforum Addition.txt
 10. Beste, Heel regelmatig luister ik muziek via youtube, dat ging altijd goed, maar opeens loopt mijn laptop telkens vast. Dan hoor ik alleen nog een hardgeluid, maar geen muziek meer. Momenteel heb ik dit probleem tientallen keren op een dag. Ook veranderen diverse instellingen in Chrome van zelf. Misschien kan iemand mij helpen. Bijvoorbaatdank !!
 11. Bedankt voor de oplossing, was Fn+F12. Nu alles weer in orde. Bedankt voor de snelle service !
 12. Weet niet of wifi is uitgeschakeld. Verder heb ik Fn+F3 gedaan maar dat geeft geen verandering. Het merk van mijn laptop is Toshiba.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...