Ga naar inhoud

wraptor

Lid
  • Items

    50
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door wraptor

  1. hello, Het probleem is ondertussen opgelost! Omdat hier niet direct reacties was ben ik het op een html-forum gaan vragen. (ben trouwens wel zeer tevreden over de forum ) Hier CollapsiblePanel Haperring - HTML-site forum kan je de oplossing dus vinden voor degene die het nog willen weten
  2. Hey, Ik zit met een probleem met een welbepaald collapsiblePanel in dreamweaver. Van mijn vele panels bevat enkel deze een lijstje (li-tag). Telkens ik dit panel uitklap hapert deze op het einde. Dit verschijnsel treedt niet op bij de andere collapsiblePanels. Ik voeg nog een kort filmpje toe van het probleem waarop het duidelijk zichtbaar is (3de seconde). Hier ook nog eens de code van dat collapsiblePanel. [ATTACH]15844[/ATTACH] Alvast bedankt. Mvg. html-Code.bmp
  3. Zojuist een systeem herstel gedaan en het heeft geen effect.
  4. Hello, Sinds kort is er iets veranderd aan de tijdslijn in premiere pro. Normaal wanneer je video2 sleept achter video1 komt video2 automatisch (magnetisch) achter video1 te staan. M.a.w. je moet je video niet handmatig gaan synchroniseren. Het probleem is dat de magnetisch functie plots niet meer actief is. Iemand een idee hoe ik deze terug actief kan zetten? Hopelijk is men uitleg duidelijk genoeg om het probleem op te lossen. Mvg.
  5. Hello, Beter een late reactie dan geen reactie Het is dus gelukt om deze te beveiligen met bitlocker, ik ben er zeer tevreden over.
  6. Ik heb zojuist de batterij er terug ingestoken en nu werkt de laptop ook perfect. (batterij is dus niet kapot! ) De oplossing was dus gewoon even de batterij eruit halen.
  7. Voila se, zo simpel was het! De batterij eruit gehaald, netstroom aangesloten, opgezet, en het werkte Merci.
  8. Sinds korte tijd start mijn Packard Bell laptop (model: Easynote Vesuvio ap) niet meer op. Wanneer ik op de startknop druk gebeurt er helemaal niets (geen gezoem of beeld). Ook tijdens het opladen brand er geen indicatie ledje meer. Dit is niet de eerste keer dat dit voorvalt, vorige keren had ik identiek hetzelfde fenomeen maar kon ik na 2-3 dagen weer gewoon opstarten en werkte alles feilloos. Iemand een idee hoe dit kan worden opgelost? Mvg. (WinVista)
  9. Ok, bedankt! Dan zal ik maar eens naar de winkel stappen voor zo'n switch.
  10. Ondertussen is probleem 1 opgelost en kunnen er verschillende devices worden verbonden met de SMC-router. Bij mij weten heb ik niets veranderd aan de instelling, dus kan je spijtig genoeg niet vertellen hoe ik het heb opgelost. Probleem 2 (wegvallen internet) is er nog steeds. Heb al wel ondervonden dat ik terug internet krijg wanneer ik het volgende doe CMD: >ipconfig /release >ipconfig /renew Hierna krijg ik terug internetverbinding. Het probleem ligt dus al niet bij de SMC router want de PC's die rechtstreeks op de D-link switch zijn aangesloten hebben ook dit probleem. Het probleem ligt dus volgens mij bij de D-link switch. Iemand een idee? Mvg.
  11. Ik heb de router geresset zodat alle instellingen op standaard staan. Heb dus ook geen mac adressen toegevoegd aan de laptop.
  12. Zojuist getest. Zo krijg ik geen internetverbinding via de router.
  13. Nee, ik heb de LAN van de switch in LAN1 van de router gestoken. Dus niet in "de aparte poort naast de stroom kabel". Lijkt misschien onlogisch maar anders werkt het internet niet.
  14. SMC-router: SMCWBR14-G De linksys-router is een vergissing, het gaat om een Dlink - switch van het type: Des-1005 .
  15. Hello, Heb al een tijdje problemen met men internet verbinding. Even een situatieschets: In de kelder komt de telenet-verbinding binnen op de WAN van een linksys-router (zonder wireless). Via de LAN1,LAN2,... wordt internet verder verdeeld. Boven is er nog een router, waarbij volgens mij het probleem ligt. De SMC-router geef ik internet via LAN1. En deze router zendt dan draadloos zijn signaal door naar een laptop (dit werkt) . MAAR wanneer ik nu met een 2de of 3de laptop verbinding met het internet probeer te maken lukt dit niet. Hoe kan ik dit oplossen. Een foute instelling in de router? Een 2de probleem is dat het internet regelmatig weg valt, de router even resetten en het is opgelost. Niet echt een handige oplossing. De fout ligt wel degelijk binnen het netwerk, want andere PC's (via LAN) van de linksys-router hebben er geen last van. Als iemand een oplossing heeft voor 1 van de problemen zou ik hem zeer dankbaar zijn. Mvg.
  16. Had niet goed genoeg gekeken, bedankt! Het is dus ALT-pijltje link/rechts.
  17. hey, Vroeg mij af ofdat er een toetsencombinatie bestaat om vorige en volgend te doen in verkenner. Gebruikt Win7. Heb de volgende site al bekeken maar vond niet direct iets terug. Keyboard shortcuts for Windows Wanne
  18. Bedankt voor je reactie, Heb je stappen doorlopen maar kreeg nog steeds geen internet. Vreemd... MAAR! heb nu een andere oplossing gevonden! (via een vriend) Ik had nog niet gesproken aan welke aansluiting van mijn router, ik de internetkabel had aangesloten. Had hem dus in de WAN-aansluiting gestoken. Wanneer ik (via een tip van een vriend) de aansluiting in 1 van de 4 LAN-aansluitingen stook, kreeg ik internet toegang??? Dat vond ik dus heel vreemd maar ik kreeg toch internet! xD In elk geval bedankt voor de hulp, Als iemand een verklaring heeft waarom dat het via de LAN wel werk, mag je die altijd geven Mvg
  19. Wil het wel eens proberen te deinstalleren, maar denk niet dat het aan de PC zelf ligt, denk eerder aan een instelling in de router. Heb ookal met een andere laptop proberen verbinding te maken. (zonder panda)
  20. Ja, ik heb onlang SP1 van win7 geinstalleerd. Heb zojuist mijn PandaAntivirus uitgeschakeld en nog eens getest. Zonder resultaat.
  21. Ik gebruikt windows 7 ultimate en als firewall heb ik panda Antivirus. Kan wel verbinding met het internet maken met andere router's.
  22. hey, Sinds kort een oude router uit de kast gehaald. Namelijk de SMCWBR14-g. Deze gereset en aangesloten op het internet. Een draadloze verbinding maken was geen probleem. Maar nu, de router zendt geen internet door. Heb al wat zitten knoeien in de instellingen van de router maar zonder succes. Veronderstel dat ik de opties " Fixex-IPSL" moet kiezen. Dan wordt er gevraagd om van alles in te vullen: Mbv ipconfig /all vind ik niet alle gegevens terug zoals vb: Gateway IP Address Wat zie ik over het hoofd of doe ik verkeerd? Ik dacht dat dit plug & play was. mvg.
  23. Geen idee, ik zal het laten weten zodra het klaar is (Ferdora in VMware is toch goed genoeg om dit te testen hé?). Na een nachtje versleutelen staat het nu op 91.9%.
  24. Misschien moet je het probleem niet zoeken in de computer zelf maar aan het scherm? Kijk eens in het menu van je scherm ofdat je mss een speciale energiemodus hebt aanstaan waardoor je scherm uitvalt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.