Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Soekie

Lid
 • Aantal items

  129
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Dag allemaal, Mijn laptop vertoont sinds kort vreemde kuren. Het gaat om een toshiba. Echt vloeiend werkte hij nooit maar er zijn toch duidelijk betere tijden geweest... Diverse vreemde foutmeldingen bv aan word-document bezig, ik wil het afsluiten en opslaan: zegt hij plots dit is een alleen-lezen / beveiligd bestand? Zeer vreemd, want die optie zou ik nooit aanklikken, gebruik ik zelfs nooit... Surfen naar vtm live of netflix om hier programma's te kijken: vroeger evident, vandaag hangt hij eeuwen vast. Google chrome geeft het op en bereikt de website nooit, Firefox doet de moeite nog maar een programma streamen leidt tot een foutmelding. Alle programma's gaan eigenlijk zeer traag. Ik liet oa zonealarm scannen: na 1 uur is de voortgang 0%. Idem dito bij MBAM al 10u aan het scannen ... Over het algemeen gaat hij dus heel traag, zowel online op internet als offline en geeft hij her en der vreemde meldingen. Omdat de schijf vrij vol zat en mijn vertrouwen daalde heb ik recent een deel gebackuped. Nu daardoor pak meer schijfruimte vrij, maar dat lost het euvel dus niet op... Moet wel zeggen dat ik enkele dagen zonder MBAM beveiliging heb gezeten -je kon enkel via paypal of creditcard betalen en het koste me dagen om uit te vinden dat het ook anders kon :-S - en ook contact heb gehad met mensen die mogelijk duistere bedoelingen hebben (ik moest foto's ontvangen van iemand waarmee ik een conflict heb, maar die bestanden moeten nu eenmaal overgedragen worden nl betreft een huureinde). Weet iemand raad? Alvast bedankt!
 2. Die driver installeren gaf echter veel foutmeldingen, ik dacht nochtans dit gedaan te hebben via de site van de fabrikant. Sindsdien (ofwel komt dit gewoon door het tweede scherm) krijg ik ook elke avond flikkeringen vlak voor hij in flux-modus gaat rond een uur of 9h 's avonds.
 3. Dankuwel, ik heb iets moeten installeren wat een citrix connectie heet en waardoor ik verbinding heb met een organisatie, de bedoeling is dat ik vanop dat organisatieplatform werk, dus altijd in the cloud bezig ben. Zogenaamd ook om te voorkomen dat je gegevens ooit verloren zullen gaan bij een crash.... Mijn pc trekt het echter niet om zo constant in the cloud te werken. In het beste geval heb ik dus enkel IE open via dat platform, maar dat wil dus wel zeggen dat ik al met enkele word-documenten bezig ben, meestal ook met excel, met een referentieverwerkingsbestand (endnote of mendeley) en dan firefox open heb, want via firefox moeten we inloggen in die online platform dienst. Ik bemerk echter dat mijn pc dan op het bepaald moment het noorden kwijtraakt en niet meer weet waar aan toe is / vertraagt / programma's klappen ook plots dicht etc. Het is echter al veel erger geweest nl ik werd constant uit die citrix connectie gesmeten, zowat om de 2 à 5 minuten, waarna hij weer ging inloggen, ik weer alles opende, en tegen dat iak alles opende lag ik er alweer uit, ... enzoverder. Op het moment dat ik eruit vloog, vloog ook mijn hele internetverbinding mee uit dus moest ik die ook weer opnieuw herinitialiseren, enzoverder. Maw enorm veel tijdverlies... En dan het moment waarop ik een tweede scherm besloot te kopen en ik mijn drivers veranderde voor de beeldschermen, terwijl het dus aan een kapotte kabel bleek te liggen dat het tweede scherm van de ene dag op de andere niet meer ging...
 4. Mijn pc blaast nu ook heel erg ... ik heb word nog niet durven openen maar me eerst beziggehouden met die bluescreen. Wat vreemd is, bij die data zijn time stamps en die beginnen ergens in 1988 en eindigen in 2100 enzoverder. :-S Ik ben bang... ik ben bezig aan een belangrijk werk en de deadline is zeer krap bovendien... bluescreen help.txt bluescreen maar het is veel ruimer dan dat wat er staat hoor, er kleuren maar 2 dingen roze als ik dat aanvink.txt bluescreen filename.txt blue screen.txt
 5. Ik heb weer een blauw screen gekregen ... Er stond heel veel informatie bij. Een melding en dan heel veel bestanden eronder... Wat moet ik nu doen? wat er geschreven stond was stopcode: DRIVER IRQL en de rest heb ik niet meer. blue screen.txt bluescreen filename.txt
 6. Ah dankjewel!! Mmmz ik weet niet of dat wel zo veilig is, maar betekent dit dan dat ik bv online telkens overal mijn wachtwoorden opnieuw moet ingeven? Het tweede had ik al uitgevoerd, geen problemen weer te geven vreemd genoeg. :-S Hij gaat ook vrij traag en als Flux aangaat (bij zonsondergang) flikkeren de schermen.
 7. Dit had blijkbaar ook te maken met een zekere phoenix ... maar als ik naar installatiedatum kijk nl 7/4 begin ik te vermoeden dat die system mechanic iets is van toshiba zelf dat ik downloadde, en wat toen betalend bleek :-S
 8. Beste, dank u super!! Ik vind wel een intel truekey (geen idee wat het allemaal is verder :-S) en idd McAfee moet hier ooit op gestaan hebben. Ik kan het zien als ik gewoon begin te typen in de windows balk dat er nog een bureaubladapp zit. De system mechanic heb ik wel verwijderd.
 9. Merci!! Stap 1 En 2 er staat helaas niets onder de dumpfile. MTB.txt
 10. OPGELOST Gewoon kabel na één dag geest gegeven. Nieuwe kabel en werkt als een trein.
 11. Geachte, Het kan aan windows liggen, de driver, incompatibele bestanden... Maar mijn pc is onbruikbaar momenteel quasi voor het werk dat hij moet doen, dat is in staat zijn tot het volgende tekstverwerking via verschillende word documenten, openhouden FF met verschillende tabbladen waarvan één tabblad een verbinding maakt met een online platform, via dat online platform worden programma's geopend waarmee je in the cloud werkt: nl word, maar uit miserie enkel IE: dit is enige wijze om toegang tot bepaalde data alsook programma's te krijgen. In volgende fase ga ik ook dataverwerking dienen te doen en gaan er dus zware rekenprogramma's bijkomen, bovendien gebruikt vanaf de cload maar zal ook regelmatig dingen offline opslaan. Alleen mijn pc een laptop nochtans intel core i5, schat 2 jaar oud ongeveer (zal niet veel meer zijn) die normaal gezien dit makkelijk aan moet kunnen heeft in laatste weken me al twee maal getrakteerd op blauw scherm. Hij hangt ook regelmatig vast. Vooral bij dat online werken of kan het duidelijk niet meer trekken / volgen. Bovendien is de internetverbinding ook zeer onstabiel. Ik vermoed dat er ergens conflicterende hard - of software zit... bij de installatie om te kunnen werken op dat online platform ging blijkbaar ook iets mis waardoor mijn eigen internet connectie telkens wegviel van zodra er een vpn verbinding tot stand kwam naar dat online platform, wat dus meteen ook uitviel, en zich dus de hele tijd wou heraanmelden, maar mijn internet was inmiddels ook foetsie ... Kortom: heel veel werk en tijd gewoon verloren door ongelofelijk gesukkel met soft- en hardware!!! Daarom roep ik nu jullie hulp in. Wie oh wie zou me kunnen helpen? Ik denk immers dat nu even een grondig nakijken (of moet ik daarvoor naar een winkel en is dat dan betrouwbaar) beter is dan dat ik blijf tijd verliezen met hard en software... Bedankt!!!
 12. Hier hetzelfde maar dan met 1 extra scherm en zonder verplaatsingen.
 13. Edit hierboven bedoel ik hoe komt het dat ik nu met mijn laptop kan blijven werken terwijl mijn grafische kaart zonet naar de haaien is geholpen, of alvast de driver? Het ligt alvast ook niet aan de HDMI ingang op mijn laptop. HDMI ingang laptop verbonden met HDMI van zo'n tvtoestel en op de tv verscheen het verhoopte tweede scherm. Zoek dus nog steeds een oplossing... Scherm zegt geen video kabel te krijgen of geen signaal te krijgen en gaat slapen. Ik heb dus een VGA kabel (blauw) verbonden met een vga- hdmi transformer en zodoende in mijn laptop gestoken. Het scherm reageert als je op de toetsen beneden drukt.
 14. Dit is dus mijn grafische kaart maar de huidige verwijderen en de nieuwe installeren is dus niet gelukt: Al heb ik de huidige wel verwijderd, dus hoe het komt dat het nu werkt?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...