Ga naar inhoud

kstreur

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door kstreur

  1. volgens windows moet je bij een thuisnetwerk/thuisgroep er op één computer dit maken en de rest accepteren. de compuets hebben beiden als netwerkgroep ''WORKGROUP" ik heb op de computers geen router, wel een switch deze zijn ook niet aan het internet gekoppeld. ---------- Post toegevoegd om 13:39 ---------- Vorige post was om 13:38 ---------- Verbinding voor delen van bestanden Kies 128 bits maar tenzij je apparaten hebt die 40 of 56 bitsversleuteling gebruiken. wat houdt overgens de bits in?
  2. :top:beste stegisoft. bedankt voor je uitleg echter werkt het niet. de computers zien elkaar niet, ik krijg het niet voor elkaar om ze met elkaar te verbinden via een thuisgroep. normalite kan je op één computer een thuisgroep maken en dan op de andere computers deze groep met het ingestelde wachtwoord accepteren. (volgens windows) Dan krijg je een thuisnetwerk waarbij elkaar kan zien/herkennen. stegisoft heb je nog meer tips? alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.