Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Yammaski

Lid
 • Aantal items

  27
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Yammaski

 1. Nee, dat had ik allemaal al geprobeerd. Ik heb Chrome verwijderd en terug geïnstalleerd, nu is het in orde.
 2. waarom zou ik dat doen, het staat nu op "huidige"
 3. Bedankt, maar het probleem blijft. Ik heb de zoekgeschiedenis en cache gewist, pc herstart. Na een secondje verspringt/herlaadt de pagina, maar dan bovenaan resultaten van ".fr". Bij regio staat enkel "huidige" geselecteerd, ook al geprobeerd op "België", maar nope. Groeten, Yam.
 4. Hallo, Als ik een zoekopdracht uitvoer in Google (Chrome) wordt de resultaten-pagina geladen in het Nederlands, maar wordt direct herladen en dan zijn de bovenste zoekresultaten in het Frans. Hoe verklaart men dit en/of hoe los ik dit op ? Taalinstellingen staat enkel in het Nederlands. Groeten, Yam.
 5. Ik ging de BIOS updaten en had deze eerst terug op "default settings" gezet. Dan ge-reboot en het probleem nog eens gechecked. Alles loopt als een trein nu, probleem lijkt opgelost. Dus ga ik de BIOS maar niet updaten.
 6. Gaat dit zonder problemen, want ik heb hier en daar al gelezen dat dit dikwijls mislukt !?
 7. http://speccy.piriform.com/results/zcKyVCJLvzLrJAmZ05d6S7c
 8. Had ik ook al gedaan. Ik krijg dan de melding : "Er is geen beter of nieuwer stuurprogramma gevonden". Dit via de download èn online. Het zou iets met de "address and data busses" kunnen zijn heb ik gelezen. Maar daar ken ik niets van.
 9. Dit is de PCI usb 3 die ik geplaatst heb. Sorry als ik het verkeerd uitgelegd had.
 10. Ik heb een usb3-adapter geïnstalleerd op mijn Asus P6T SE mobo. Dit om een nieuwe externe hdd, Touro Desk Pro, sneller te laten werken. Als interne hdd's heb ik een SSD van Intel 80 GB (C-schijf) en een Western Digital Caviar Black 640 Gb (E-schijf). Op de E-schijf heb ik een tekenprogramma geïnstalleerd dat altijd goed en snel gewerkt heeft totdat ik de externe hdd aangesloten heb via de nieuwe usb3-adapter. Mijn mobo ondersteund de adapter. Nu duurt het zeer lang vooraleer het programma van de E-schijf opent. Als de externe hdd niet aangesloten is, zijn er geen problemen. Iemand een idee wat ik kan doen om alsnog alles vlot te laten werken ?
 11. Ik wil mijn ram geheugen van 6 Gb upgraden. Ga ik best voor 12 Gb of 16 Gb ? Zijnde 3x 4Gb of 4x 4Gb. Mijn voorkeur gaat uit naar Corsair XMS3. cpu : Intel Core i7 920 @ 2,67 Ghz mobo : Asus P6T SE ram : DDR3 PC3 12800 - 1600 Mhz (triple channel : 3 x 2Gb) os : windows 7 Pro 64 bits
 12. Dat er geen instellingen voor zijn is al lang duidelijk. Maar via het register zou je dit toch moeten kunnen aanpassen zou ik denken !?
 13. Alles selecteren en dan Ctrl+P werkt niet. Je kan dan wel gewoon op het printericoontje klikken en kiezen voor selectie ... maar kop- en voettekst blijven. Dan nog erbij dat mijn koptekst verkeerd is, nl.: b1agina 1 van 1 ipv pagina 1 van 1
 14. Hoe print je emails zonder kop- en voettekst in Windows Live Mail ? Ik ben hier al enkele maanden naar op zoek, maar nergens heeft iemand er een antwoord op. Ook niet op de forums van Microsoft. Ze staan er op ... dus moet je ze er ook kunnen afhalen denk ik.
 15. Ik heb het virtuele geheugen aangepast naar de D-schijf verplaatst en de programmas ook op de D-schijf geïnstalleerd. Het werkt goed !
 16. Gebruikt het programma dan ook de D-schijf als swapspace ?
 17. ... ik wist niet of deze topic hier thuishoort of bij programmas ... Ik heb 2 (fysieke) hdd's: C = SSD Intel 80 Gb voor systeem en programmas D = BW Caviar Black 640 Gb voor opslag Mijn C heeft nog 30 Gb vrije ruimte. Nu wil ik een programma installeren dat 40 Gb gebruikt om te werken (rip files). Het programma zelf neemt maar enkele Gb's in beslag. Nu is mijn vraag of ik het prog kan installeren op de D en/of dit problemen kan veroorzaken ? Yam.
 18. ik bedoel hetzelfde type, size en kleur dat ik voor mijn eigen mails ingesteld heb
 19. zoals Robke het uitlegt ... zo heb ik het al ik dubbelklik op een mail om die te openen ... kzie nog steeds nergens waar ik "rich text" kan aanpassen of veranderen
 20. sorry, maar bij extra > opties zie ik nergens "opmaak" enkel "opstellen" hier kan je enkel het type, size en kleur kiezen ik zie nergens "richt text"
 21. Ik heb een lettertype, grootte en kleur ingesteld voor het opstellen van mijn berichten in Outlook Express 6. Is het mogelijk om dit te behouden bij het antwoorden van mails ? Nu moet ik het type, grootte en kleur terug aanpassen.
 22. ik zou willen overschakelen van Adobe CS2 naar CS3 Design Premium, en daar heb je minimum 1 Gb ram voor nodig.
 23. Pc : Klok : 1.33 Ghz Processor : AMD Athlon Moederbord : MSI via KT266 Chipset Based RAM : 768 Mb = 256 + 512 + nog 1 vrije sleuf Hoeveel kan ik het ram-geheugen verzwaren ? Groeten, Yammaski.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.