Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

heroo234

Lid
 • Aantal items

  508
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over heroo234

 • Titel
  Lid

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  mac OS x
 • Processor
  Intel Core i7
 • Geheugen
  DDR3, 2GB
 • Grafische Kaart
  ADM Radeon HD 6490M
 • Harde Schijf
  TOSHIBA MK5065GSXF 500,11GB
 • Voeding
  SMP bq20z451
 • Geluidskaart
  SoundMAX Integrated Digital Audio
 • Behuizing
  Precision aluminum unibody
 1. Harde schijf to ssd

  Hallo Naar aanleiding van een vorig topic, dat een beetje gênant is uitgelopen, wil ik van de situatie gebruik maken om ook de harde schijf te upgraden naar ssd. Ik heb momenteel een 1TB HDD en die zit redelijk vol. Nu ben ik aan het twijfelen tussen de volgende opties: - ofwel koop ik een kleine ssd 500GB en ga ik uiteindelijk de huidige harde schijf vervangen door een 2TB of hoger. - Een andere optie is dat ik ineens volledig voor SSD ga maar dat lijkt mij voorlopig nog heel duur. - uiteraard sta ik ook open voor andere voorstellen. Wat denken jullie?
 2. hey abbs Nu je het zegt, kan dat inderdaad kloppen. Deze pc is geïnstalleerd door een vriend van ons, en ik heb hier niet meer bij stilgestaan. Ik zal dan ook zo snel mogelijk uitkijken naar een legale versie, bedankt voor de uitleg in ieder geval.
 3. logjes AdwCleaner[C00].txt ZHPCleaner.txt
 4. logjes mbamScan.txt Fixlog.txt
 5. de logjes zoals gevraagd FRST.txt Addition.txt
 6. toevoeging: na een crash gebeurt het vaak dat, als ik in taakbeheer ga kijken, ik zie dat de pc maar op 4GB ram aan het werken is in plaats van de 8GB die erin steekt. Echter nadat ik de pc herstart werkt hij terug op 8GB
 7. hey allemaal Of het een virus of malware is weet ik niet, maar ik wist niet waar ik het anders moest zetten. Al een tijdje heb ik dit probleem, maar de vorige paar dagen is het echt niet meer te doen. het laatste half jaar heb ik een probleem dat mijn pc crasht tijdens of net na het opstarten van de pc. De crashes kunnen gaan van bluescreens tot gewoon freezen. Het rare is dat eens de pc goed is opgestart ik alles kan doen, zelfs de zwaarste games(die hij aankan) kan ik spelen. Nu heb ik ook eens in safe mode met networking proberen op te starten maar ook hier blijft hij crashen. Dus vermoed ik dat het een hardwareprobleem is. Ook heb ik gisteren startuprepair gedaan maar dat heeft niets uitgehaald. Hopelijk kunnen jullie mij helpen.
 8. Gaming laptop

  bedankt voor de hulp
 9. Gaming laptop

  Hey Zouden jullie mij een laptop kunnen aanraden voor gaming? Waarvoor heb je een laptop nodig? - De laptop zal voornamelijk gebruikt worden voor gaming(ARK, GTA V, Cities skylines, ...) Wat is mijn budget? - het maximum is 1200 euro Heb ik een voorkeur voor bepaalde merken? - niet echt Heb ik al die nieuwe functies nodig? - wifi is zeker nodig, een numpad is ook altijd handig, mic in, audio out, paar usb poorten, maw alles wat je nodig hebt voor gaming Welke schermgrootte heb ik in gedachten? 17 of 15 inch zijn we nog niet helemaal uit maar zijn dezelfde laptops niet meestal te verkrijgen is beide resoluties? Heb ik nog randapparatuur nodig? - misschien een muis maar dat vinden we zelf wel Heb ik nog overige specifieke wensen? - Ik speel nu Ark op een desktop pc met 8GB geheugen en ik merk toch dat dit wel echt het minimum is. ik weet dat het budget beperkt is maar naar de toekomst toe, is het dan niet aan te raden om naar 16GB te gaan? Ook is een ssd wel handig, maar ik denk dat dit standaard is op de meeste laptops tegenwoordig. Woon je in België of Nederland en heb je een specifieke (web)shop in gedachten? - België, dus liefst een azerty toetsenbord. In het verleden heb ik vrij goede ervaringen gehad met alternate dus, als het in prijs niet te veel verschil maakt, liefst daar.
 10. upgrade destop pc

  ok bedankt voor de tijd
 11. upgrade destop pc

  en als we toch willen upgraden om bijvoorbeeld ark in betere kwaliteit te runnen? is het een correcte aanname om dan de gpu up te graden?
 12. upgrade destop pc

  Beste allemaal ik heb hier een pc en ik vraag me af wat hier best geupgrade kan worden. Gamen is de hoofdbezigheid van de pc. Alle soorten games worden gespeeld(Ark, LOL, Fortnite, ...). Een volgende vraag is, kunnen we dit ergens laten doen zodat we toch de garantie behouden. Alvast bedankt
 13. malware

  Mijn excuses ik was dit topic uit het oog verloren Alles is in orde nu, bedankt voor de hulp.
 14. malware

  dit zijn de logfiletjes de problemen zijn nog niet opgelost AdwCleaner[C0].txt AdwCleaner[S0].txt
 15. malware

  is dit wat je bedoeld met de synchronisatie van chrome die ik moet uitschakelen?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×