Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

heroo234

Lid
 • Aantal items

  499
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over heroo234

 • Titel
  Lid

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  mac OS x
 • Processor
  Intel Core i7
 • Geheugen
  DDR3, 2GB
 • Grafische Kaart
  ADM Radeon HD 6490M
 • Harde Schijf
  TOSHIBA MK5065GSXF 500,11GB
 • Voeding
  SMP bq20z451
 • Geluidskaart
  SoundMAX Integrated Digital Audio
 • Behuizing
  Precision aluminum unibody
 1. upgrade destop pc

  ok bedankt voor de tijd
 2. upgrade destop pc

  en als we toch willen upgraden om bijvoorbeeld ark in betere kwaliteit te runnen? is het een correcte aanname om dan de gpu up te graden?
 3. upgrade destop pc

  Beste allemaal ik heb hier een pc en ik vraag me af wat hier best geupgrade kan worden. Gamen is de hoofdbezigheid van de pc. Alle soorten games worden gespeeld(Ark, LOL, Fortnite, ...). Een volgende vraag is, kunnen we dit ergens laten doen zodat we toch de garantie behouden. Alvast bedankt
 4. malware

  Mijn excuses ik was dit topic uit het oog verloren Alles is in orde nu, bedankt voor de hulp.
 5. malware

  dit zijn de logfiletjes de problemen zijn nog niet opgelost AdwCleaner[C0].txt AdwCleaner[S0].txt
 6. malware

  is dit wat je bedoeld met de synchronisatie van chrome die ik moet uitschakelen?
 7. malware

  te vroeg victorie gekraait de symptomen zijn weer terug maar nu kregen we ook een melding van avast:
 8. malware

  dit is het logje. de symptomen zijn weg maar heeft dit, en het vorige voorval, iets met elkaar te maken? Fixlog.txt
 9. malware

  jep ik ben iets vergeten ik heb al farbar logjes gemaakt. FRST.txt Addition.txt
 10. malware

  Hi allemaal mijn grootvader heeft last van zelfopenende tabbladen in de chrome browser. een half jaar geleden hadden we een gelijkaardig probleem, waarvoor ik graag verwijs naar dit topic. omdat de 2 gevallen zo kort op elkaar zijn, en omdat mijn grootvader niet genoeg met de pc kan werken om naar louche sites te surfen, denk ik dat het iets met elkaar te maken heeft. dus de uitleg van het huidige probleem: als hij bepaalde sites* openklikt verschijnt er een extra tabblad, dat eerst de naam krijgt van de geopende site, maar met een gedempt geluidsicoontje. zie 1e afbeelding daarna veranderd in een of andere louche error. zie 2e afbeelding *het is enkel bij bepaalde sites, wel, laten we zeggen de meeste sites. maar sommige sites zoals puzzelwoordenboek doen het nog wel zoals voorzien. dan zou je kunnen denken dat het aan de site ligt, maar aangezien bij de site van de bank hetzelfde gebeurt denk ik niet dat het aan de site ligt.
 11. led verlichting

  misschien een toevoeging: ik heb al gevonden dat side panels gemaakt worden voor een bepaalde kast. ik heb al liggen zoeken voor een side panel voor deze kast maar die vindt ik niet. als dit dus niet mogelijk is, kan iemand me dan vertellen door welke kast ik deze kan vervangen?
 12. led verlichting

  hi een vriend van mij zou graag ledverlichting in zijn pc hebben, zoals op de afbeelding te zien. de pc die hij heeft, heeft deze omkasting. zelf had hij al deze site gevonden. uiteraard moet hij dan de led strips bestellen maar ik ben niet zeker of het glass paner zal passen op de omkasting. ik ben zelf niet zo bezig met pc tuning dus ik dacht hier mijn licht is op te steken. Ik ben hier in het verleden al heel veel goed geholpen en ik zou via deze weg iedereen van pc-helpforum eens willen bedanken. volgend jaar heb ik hopelijk vast werk dus dan zal er zeker een donatie volgen keep up the good work
 13. DJ laptop

  De ASUS is besteld bedankt voor de hulp.
 14. DJ laptop

  Beste forumleden, Mijn vorige laptop (macbook pro 15" jaar 2011) heeft het begeven. De reden waarom ik voor een mac ben gegaan is omdat ik nogal veel met muziek werk(voornamelijk mixen met traktor scratch pro). De muziekbibliotheek is momenteel 80 GB groot maar ik ben vrij zeker dat ik ergens een fout heb gemaakt en mijn bibliotheek 2 of 3 keer heb dus pakt dat hij eigenlijk maar 40GB groot is. dus zoveel ruimte heb ik toch zeker nodig. Daarnaast zou ik ook nog een aantal basis games willen spelen zoals Dota 2, prison architect. Een macbook zou ideaal zijn maar dat ligt buiten mijn budget dus ben ik op zoek naar een alternatief. Waarvoor heb je een laptop nodig? - Ik zou graag een laptop hebben om muziek te mixen en te gamen. Wat is mijn budget? - ongeveer 1.000 euro zou ideaal zijn Heb ik een voorkeur voor bepaalde merken? - geen voorkeur Heb ik al die nieuwe functies nodig? - ik zou zeker 2 usb poorten en een audio jack nodig hebben, en voor het gamen liefst nog een micro jack maar dat lijkt me basis. een goede geluidskaart is wel zeker een vereiste. Welke schermgrootte heb ik in gedachten? liefst 15" Heb ik nog randapparatuur nodig? - Nee Heb ik nog overige specifieke wensen? - Nope Woon je in België of Nederland en heb je een specifieke (web)shop in gedachten? - Ik woon in belgië
 15. budget game pc

  mijn excuses, ik was vergeten te melden dat dit topic gesloten mag worden
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×