Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

heroo234

Lid
 • Aantal items

  521
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over heroo234

 • Titel
  Lid

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  mac OS x
 • Processor
  Intel Core i7
 • Geheugen
  DDR3, 2GB
 • Grafische Kaart
  ADM Radeon HD 6490M
 • Harde Schijf
  TOSHIBA MK5065GSXF 500,11GB
 • Voeding
  SMP bq20z451
 • Geluidskaart
  SoundMAX Integrated Digital Audio
 • Behuizing
  Precision aluminum unibody

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. heroo234

  Game freeze pc doet het nog

  oh ik dacht dat dit al lang afgesloten was. ik zal de laatste scans uitvoeren zodra ik kan, maar dat zal iets voor later zijn omdat ik deze week weg ben. en inderdaad jullie hadden het gezegd. Maar dan snap ik niet hoe mijn pc op bijna 70° het nog steeds goed doet.
 2. heroo234

  Game freeze pc doet het nog

  Eerst wil ik iedereen bedanken voor de hulp, maar aangezien ik heel weinig tijd heb deze periode, hebben we de pc binnen gedaan voor herstelling bij een pc winkel. Het probleem was de processor koeler waar iets aan mankeerde, wat het precies was weet ik niet, maar dat was het probleem. Ik dacht, ik laat het even weten zodat dit topic dicht kan
 3. heroo234

  Game freeze pc doet het nog

  Dat is raar want we hebben wel degelijk koelpasta aangebracht zoals in de meeste youtube filmpjes getoond word. we hebben alles afgekuist en een goeie druppel koelpasta aangebracht. Maar als mijn cpu op 77° nog draait kan een 70° cpu toch niet de oorzaak zijn van de crashes, of wel?
 4. heroo234

  Game freeze pc doet het nog

  we hebben net een nieuwe cpu gekocht en de oude vervangen, het betreft hier een i7 kaby lake. Maar de pc crashed nu veel meer dan normaal. moeten we nu opnieuw beginnen of kunnen we gewoon verder gaan met de pc op te kuisen. volgens mij kunnen we gewoon verder gaan, maar ik vraag het maar voor de zekerheid. De temperatuur staat op 70°C, en aangezien mijn cpu op 77°C staat en niet crashed denk ik niet dat het aan de coolpasta ligt. of vergis ik mij?
 5. heroo234

  Game freeze pc doet het nog

  fixlog Fixlog.txt
 6. heroo234

  Game freeze pc doet het nog

  logjes FRST.txt Addition.txt
 7. heroo234

  Game freeze pc doet het nog

  Dit is het logbestandje AdwCleaner[C00].txt
 8. heroo234

  Game freeze pc doet het nog

  De driver is geupdate maar de games blijven crashen
 9. heroo234

  Game freeze pc doet het nog

  De videokaart is net geupgrade, de processor is next, maar we wachten op budget 😅, ik zal vanavond aijn driver updaten maar ik zit nu op het werk. Ik hou jullie op de hoogte
 10. heroo234

  Game freeze pc doet het nog

  Bij rocket league worden recommended specs ook niet gemeet maar die kon hij een week geleden wel goed spelen
 11. heroo234

  Game freeze pc doet het nog

  De minimun specs van the crew 2 haalt hij wel maar de recommended settings niet.
 12. heroo234

  Game freeze pc doet het nog

  http://speccy.piriform.com/results/gIDZLJIQygYkLrzKhw1QztN
 13. heroo234

  Game freeze pc doet het nog

  Beste forumleden Ik was niet zeker bij welk topic ik dit kon zetten want: - ik weet niet of het een hardwareprobleem is - het gaat niet over bepaalde software - ik denk niet dat het een virus is - en ik denk ook niet dat het aan windows ligt Dus ja ik zet het maar hier, als jullie een betere plaats weten mogen jullie dit topic zeker verplaatsen Een vriend van mij heeft het probleem dat sommige games bevriezen en een buzzz geluid maken. Van wat ik gezien heb was het vooral the crew2. Heartstone leek goed te gaan. Maar hij zei dat rocketleague dit ook wel eens deed. Het rare aan de zaak is dat zijn pc het nog wel doet. Dus hij kan zijn taskmanager opstarten en zijn game geforceerd afsluiten. We hebben recent zijn videokaart geupgrade maar hij heeft hier een week goed mee kunnen spelen. Ik hoop dat jullie kunnen helpen.
 14. heroo234

  Harde schijf to ssd

  Hallo Naar aanleiding van een vorig topic, dat een beetje gênant is uitgelopen, wil ik van de situatie gebruik maken om ook de harde schijf te upgraden naar ssd. Ik heb momenteel een 1TB HDD en die zit redelijk vol. Nu ben ik aan het twijfelen tussen de volgende opties: - ofwel koop ik een kleine ssd 500GB en ga ik uiteindelijk de huidige harde schijf vervangen door een 2TB of hoger. - Een andere optie is dat ik ineens volledig voor SSD ga maar dat lijkt mij voorlopig nog heel duur. - uiteraard sta ik ook open voor andere voorstellen. Wat denken jullie?
 15. hey abbs Nu je het zegt, kan dat inderdaad kloppen. Deze pc is geïnstalleerd door een vriend van ons, en ik heb hier niet meer bij stilgestaan. Ik zal dan ook zo snel mogelijk uitkijken naar een legale versie, bedankt voor de uitleg in ieder geval.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.