Ga naar inhoud

heroo234

Lid
  • Items

    518
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door heroo234

  1. oh ik dacht dat dit al lang afgesloten was. ik zal de laatste scans uitvoeren zodra ik kan, maar dat zal iets voor later zijn omdat ik deze week weg ben. en inderdaad jullie hadden het gezegd. Maar dan snap ik niet hoe mijn pc op bijna 70° het nog steeds goed doet.
  2. Eerst wil ik iedereen bedanken voor de hulp, maar aangezien ik heel weinig tijd heb deze periode, hebben we de pc binnen gedaan voor herstelling bij een pc winkel. Het probleem was de processor koeler waar iets aan mankeerde, wat het precies was weet ik niet, maar dat was het probleem. Ik dacht, ik laat het even weten zodat dit topic dicht kan
  3. Dat is raar want we hebben wel degelijk koelpasta aangebracht zoals in de meeste youtube filmpjes getoond word. we hebben alles afgekuist en een goeie druppel koelpasta aangebracht. Maar als mijn cpu op 77° nog draait kan een 70° cpu toch niet de oorzaak zijn van de crashes, of wel?
  4. we hebben net een nieuwe cpu gekocht en de oude vervangen, het betreft hier een i7 kaby lake. Maar de pc crashed nu veel meer dan normaal. moeten we nu opnieuw beginnen of kunnen we gewoon verder gaan met de pc op te kuisen. volgens mij kunnen we gewoon verder gaan, maar ik vraag het maar voor de zekerheid. De temperatuur staat op 70°C, en aangezien mijn cpu op 77°C staat en niet crashed denk ik niet dat het aan de coolpasta ligt. of vergis ik mij?
  5. Dit is het logbestandje AdwCleaner[C00].txt
  6. De driver is geupdate maar de games blijven crashen
  7. De videokaart is net geupgrade, de processor is next, maar we wachten op budget 😅, ik zal vanavond aijn driver updaten maar ik zit nu op het werk. Ik hou jullie op de hoogte
  8. Bij rocket league worden recommended specs ook niet gemeet maar die kon hij een week geleden wel goed spelen
  9. De minimun specs van the crew 2 haalt hij wel maar de recommended settings niet.
  10. http://speccy.piriform.com/results/gIDZLJIQygYkLrzKhw1QztN
  11. Beste forumleden Ik was niet zeker bij welk topic ik dit kon zetten want: - ik weet niet of het een hardwareprobleem is - het gaat niet over bepaalde software - ik denk niet dat het een virus is - en ik denk ook niet dat het aan windows ligt Dus ja ik zet het maar hier, als jullie een betere plaats weten mogen jullie dit topic zeker verplaatsen Een vriend van mij heeft het probleem dat sommige games bevriezen en een buzzz geluid maken. Van wat ik gezien heb was het vooral the crew2. Heartstone leek goed te gaan. Maar hij zei dat rocketleague dit ook wel eens deed. Het rare aan de zaak is dat zijn pc het nog wel doet. Dus hij kan zijn taskmanager opstarten en zijn game geforceerd afsluiten. We hebben recent zijn videokaart geupgrade maar hij heeft hier een week goed mee kunnen spelen. Ik hoop dat jullie kunnen helpen.
  12. Hallo Naar aanleiding van een vorig topic, dat een beetje gênant is uitgelopen, wil ik van de situatie gebruik maken om ook de harde schijf te upgraden naar ssd. Ik heb momenteel een 1TB HDD en die zit redelijk vol. Nu ben ik aan het twijfelen tussen de volgende opties: - ofwel koop ik een kleine ssd 500GB en ga ik uiteindelijk de huidige harde schijf vervangen door een 2TB of hoger. - Een andere optie is dat ik ineens volledig voor SSD ga maar dat lijkt mij voorlopig nog heel duur. - uiteraard sta ik ook open voor andere voorstellen. Wat denken jullie?
  13. hey abbs Nu je het zegt, kan dat inderdaad kloppen. Deze pc is geïnstalleerd door een vriend van ons, en ik heb hier niet meer bij stilgestaan. Ik zal dan ook zo snel mogelijk uitkijken naar een legale versie, bedankt voor de uitleg in ieder geval.
  14. toevoeging: na een crash gebeurt het vaak dat, als ik in taakbeheer ga kijken, ik zie dat de pc maar op 4GB ram aan het werken is in plaats van de 8GB die erin steekt. Echter nadat ik de pc herstart werkt hij terug op 8GB
  15. hey allemaal Of het een virus of malware is weet ik niet, maar ik wist niet waar ik het anders moest zetten. Al een tijdje heb ik dit probleem, maar de vorige paar dagen is het echt niet meer te doen. het laatste half jaar heb ik een probleem dat mijn pc crasht tijdens of net na het opstarten van de pc. De crashes kunnen gaan van bluescreens tot gewoon freezen. Het rare is dat eens de pc goed is opgestart ik alles kan doen, zelfs de zwaarste games(die hij aankan) kan ik spelen. Nu heb ik ook eens in safe mode met networking proberen op te starten maar ook hier blijft hij crashen. Dus vermoed ik dat het een hardwareprobleem is. Ook heb ik gisteren startuprepair gedaan maar dat heeft niets uitgehaald. Hopelijk kunnen jullie mij helpen.
  16. Hey Zouden jullie mij een laptop kunnen aanraden voor gaming? Waarvoor heb je een laptop nodig? - De laptop zal voornamelijk gebruikt worden voor gaming(ARK, GTA V, Cities skylines, ...) Wat is mijn budget? - het maximum is 1200 euro Heb ik een voorkeur voor bepaalde merken? - niet echt Heb ik al die nieuwe functies nodig? - wifi is zeker nodig, een numpad is ook altijd handig, mic in, audio out, paar usb poorten, maw alles wat je nodig hebt voor gaming Welke schermgrootte heb ik in gedachten? 17 of 15 inch zijn we nog niet helemaal uit maar zijn dezelfde laptops niet meestal te verkrijgen is beide resoluties? Heb ik nog randapparatuur nodig? - misschien een muis maar dat vinden we zelf wel Heb ik nog overige specifieke wensen? - Ik speel nu Ark op een desktop pc met 8GB geheugen en ik merk toch dat dit wel echt het minimum is. ik weet dat het budget beperkt is maar naar de toekomst toe, is het dan niet aan te raden om naar 16GB te gaan? Ook is een ssd wel handig, maar ik denk dat dit standaard is op de meeste laptops tegenwoordig. Woon je in België of Nederland en heb je een specifieke (web)shop in gedachten? - België, dus liefst een azerty toetsenbord. In het verleden heb ik vrij goede ervaringen gehad met alternate dus, als het in prijs niet te veel verschil maakt, liefst daar.
  17. en als we toch willen upgraden om bijvoorbeeld ark in betere kwaliteit te runnen? is het een correcte aanname om dan de gpu up te graden?
  18. Beste allemaal ik heb hier een pc en ik vraag me af wat hier best geupgrade kan worden. Gamen is de hoofdbezigheid van de pc. Alle soorten games worden gespeeld(Ark, LOL, Fortnite, ...). Een volgende vraag is, kunnen we dit ergens laten doen zodat we toch de garantie behouden. Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.