Ga naar inhoud

Teike

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Teike's prestaties

  1. Ik heb op medio 16-12-2010 een bericht geplaats, dat snelkoppeling van internet niet meer te openen waren, bij vista. De opplossing is als volgt, Explorer 9.0 beta van microsoft laden, deze werkt niet goed bij vista. de volgende dag deze weer verwijdert, en alles werkt weer normaal. Groetjes, Teike.
  2. Het is verder niet mijn comp, maar van een vriend. Ik moet er helaas nu vandoor, bedankt voor deze discussie tot nu, en ik hoop vanavond of morgen deze verder te kunnen vervolgen.
  3. Ik was op zoek via internet (google ) naar de vraag over de slelkoppeling, en zo ben ik bij jullie terecht gekomen.
  4. verder nog een hint, oude snelkoppelingen gaan wel open, maar niuewe koppelingen, die aangemaakt worden, blijven dicht, met alleen het openen van een klein venster met het url-bericht. ---------- Post toegevoegd om 20:45 ---------- Vorige post was om 20:42 ---------- Het werkt niet bij alle programma,s , bijv. maak via internet een snelkoppeling van pc-helpforum, dan is deze niet te openen.
  5. snelkoppeling wordt gemaakt van een programma, er ontstaat een venster met het url-bericht, maar verder opent deze zich niet.
  6. vraag: snelkoppeling maken naar bureaublad lukt wel, maar kan vervolgens op het bureaublad niet worden open gemaakt.:-)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.