Ga naar inhoud

Pc op TV instelling wordt niet vastgehouden na herstart


Eftee

Aanbevolen berichten

Ik heb 2 Plasma tv schermen (HDMI aanluiting), via een Digitus DVI Splitter, aangesloten op de videokaart XFX GeForce GTS 250 512 MB, PCI Express X16. Tussen de pc en de schermen zit ongeveer 30 meter kabel (verenigingsgebouw). Op de andere aansluiting van de videokaart is een pc monitor aangesloten. Alles werkt prima, maar het probleem is dat, na het opstarten van de pc, telkens weer het vakje "het bureaublad uitbreiden naar deze monitor" opnieuw aangevinkt moet worden voordat het beeld op de tv schermen wordt weergegeven. Het beeld op de pc monitor blijft wel goed staan. Het lijkt er dus op dat de instellingen, voor meerdere beeldschermen, niet door XP vastgehouden worden.

Ik zet eerst de schermen aan en de splitter heeft voortdurend stroom, en als laatste gaat de pc aan. Systeemherstel is uitgeschakeld.

Heeft iemand een oplossing zodat het beeld na opstarten van de pc meteen op de tv schermen verschijnt?

Alvast bedankt!

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.