Ga naar inhoud

ATX-20 pinsconnector op 24 pins aansluiting moederbord


fo0fight3r
 Delen

Aanbevolen berichten

Ik heb een degelijke oudere A-voeding (Zalman 400Watt 12v) met 20-pins kabel verbonden met een gloednieuw moederbord (Asus P5Q) met een 24-pins aansluiting. Er zijn dus 4-pins open bij die aansluiting. Helaas krijg ik geen "beep" te horen bij het starten en dus geen bootup.

Voor de rest werkt alles: groen lampje, fans, dvd-player etc..

Nu is mijn vraag, kan het daaraan liggen? Zoja, is het zinvol om een overloopstukje of adapter te kopen zodat het wel 24-pins op 24-pins wordt?

Alvast bedankt!

Link naar reactie
Delen op andere sites


Je systeem geeft dus geen beeld?

En je hebt de 4 pin P4 connector aangesloten?

Dan ligt het hoogstwaarschijnlijk daar aan.

Er bestaan van die voorloop stukjes, maar volgens mij kan je beter ineens een 450-500W voeding kopen.

Maar dan wel dat het een goed merk is en geen B-merk zoals Xgear, Sweex, Huntkey, HKC, Rasurbo en dergelijke.

Deze kosten rond de 40-50 euro...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je systeem geeft dus geen beeld?

En je hebt de 4 pin P4 connector aangesloten?

Dan ligt het hoogstwaarschijnlijk daar aan.

Er bestaan van die voorloop stukjes, maar volgens mij kan je beter ineens een 450-500W voeding kopen.

Maar dan wel dat het een goed merk is en geen B-merk zoals Xgear, Sweex, Huntkey, HKC, Rasurbo en dergelijke.

Deze kosten rond de 40-50 euro...

Ik ga toch eerst proberen met zo'n verloopstukje ( = 6 euro :-) ) Ik hou je op de hoogte...

Link naar reactie
Delen op andere sites


 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...