Ga naar inhoud

Laptop start niet


qwerty
 Delen

Aanbevolen berichten

Ik kocht een niet meer werkende laptop Medion MD96640. Het probleem is dat als de voeding aangesloten is de led indicatie "opladen" niet brand.

De voeding is ok, zowel spanning als vermogen.

De batterij had op het ogenblik van de koop nog iets van lading doch nu niets meer. De laptop starte dan wel, doch met de melding "battery critical low"

De laptop wil ook niet opstarten alleen met de voeding aangesloten.

Zelfs met externe regelbare voeding gaat het niet.

Kan iemand helpen?

Ik wil de laptop openen en de aansluiting van de voeding nakijken, doch had graag een hanleiding of wat uitleg i.v.m de demontage. Is er reeds iets gelijkaardig bekend?

Dank en groetjes

Link naar reactie
Delen op andere sites


Een laptop openmaken is niet zo heel moeilijk, het enigste probleem is dat alles zo op elkaar gepropt is, dat je niet overal aankan.

Bij Medion wil het nog wel eens gebeuren dat er op het moederbord iets mis is, zodat de batterij en de stroom niet meer goed werken.

Dus dan moet je het hele moederbord vervangen wat een dure grap is.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dank voor je snel antwoord. Voor ik kan zeggen mat het mobo niet te herstellen is moet ik eerst gaan kijken, dus openmaken. Waar begin ik? Eerst keyboard en dan verder of via de rugzijde. Ik het wat ervaring met openen van laptops, maar tot nu toe met Acer en Toshiba ( had service manual). Heeft er iemand ervaring met deze MD96640 of een gelijkaardig model van Medion.

Groetjes

Link naar reactie
Delen op andere sites


 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...