Ga naar inhoud

Kan geen pps-bijlagen meer openen in outlook


ritsan

Aanbevolen berichten

Hallo,

Bij het aanklikken van een pps-bijlage krijg ik de melding dat er geen programma gekoppeld is aan deze extentie : ga naar mapopties enz...

Heb dit gedaan, alles staat juist. Er staat wel een powerpointviewer op de pc, heb dan de recentste versie gedownload maar ook dit helpt niet.

Als ik de bijlage opsla lukt het wel om ze dan te openen. Heb in outlook ook bij opties, beveiliging het vinkje weggehaald ivm openen bijlages : zonder resultaat echter en de oplossingen hier op het forum zijn gearchiveerd. Iemand een oplossing ?

rita

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Hallo, bedankt voor je reaktie

Het is windows vista en het gaat over windows mail (niet outlook).

Foutmelding is melding er is geen programma gekoppeld aan deze extentie : ga naar mapopties enz....Daar staat alles zoals het hoort, als het pps_bestand opgeslagen is dan het wel geopend worden. Had dan de powerpointviewer 2007 gedownload, maar nu valt me te binnen dat ik de oude niet verwijderd heb. Zou dit er iets mee te maken hebben dat het nog niet lukt ?

Nogmaals bedankt

Ritsan

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.