Ga naar inhoud

Zeer groot probleem met wachtwoord


Bart9
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo,

Ik heb vanavond een wachtwoord geplaatst op mijn computer omdat mijn broer er teveel op zat. Ik melde dus af om dit te testen en toen ik inlogde lukte dit wachtwoord niet meer! Ik heb Windows XP Home Edition met een Bricopacks CrystalXP Vista Thema. Als ik op mijn aanmeld scherm sta zie ik het vraagtekentje, door het thema, niet met de tip maar wel als ik naast het pijltje klik om in te loggen. Ik heb al een wachtwoordherstelcd gebruikt en het wachtwoord verandert naar "bart" en ik voer "bart" in en het lukt nog altijd niet! Ik denk dat dit aan het thema ligt. :l

Ik heb alstublieft hulp nodig, ik wil gerust harde middelen gebruiken!

Op voorbaat veel dank!

Bart

BEWERKING: Oh my god, mensen ik ben echt verbaasd over mezelf!! Ik dacht opeens bricopacks is een Engels bedrijf en waarschijnlijk als ik inlog staat mijn toetsenbord op QWERTY. Ik heb dan mijn paswoord opgegeven zoals op een qwerty toetsenbord en het lukte!! Ik ben echt zo gelukkig, ik wist dat ik goed met computers kon omgaan maar dit, dit gaat echt m'n petje te boven!

Sorry voor deze post, je mag deze gerust verwijderen, maar echt waar bedankt. Ik apprecieer jullie werk en ik denk ook dat jullie dagelijks denken als mensen hier vragen stellen: "Denk eens GOED na, en je vind zelf het antwoord!"

Nogmaals Sorry en groeten.

aangepast door Bart9
Link naar reactie
Delen op andere sites


Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...