Ga naar inhoud

Auto-sluiten van vensters, explorer - ctrl-alt-del werkt ook niet ...


Zacharias
 Delen

Aanbevolen berichten

Ok, ik ging zonet effe een vriend helpen met z'n pc want die had zogezegd problemen met het opstellen van zijn VPN-verbinding en de windows firewall.

Nu ik ben er vrij zeker van dat het probleem hier niets te maken heeft met de windows firewall, laat staan VPN verbindingen.

Het probleem zit hem als volgt:

Alle vensters zoals die uit het configuratiescherm 'poppen' voor een fractie van een seconde op het scherm waarna ze onmiddelijk even snel verdwijnen.

Dit gebeurt ook zo met internet explorer alhoewel niet altijd. (Zoekte met google naar 'test' en 'phd' maar na het intypen van 'firewall shutdown' sloot het internetvenster zich. Aanmelden met hotmail is "certain kill" voor het internet venster ... m.a.w dat lukt ook niet!)

Ook het ctrl+alt+del komt niet meer tevoorschijn, waarschijnlijk om de zelfde reden dat de andere vensters verdwijnen.

Nu moet ik er wel bij vermelden dat er enorm weinig schijfruimte beschikbaar was. (0 bytes, voor ik begon te 'prutsen' had ik vlug 15 MB beschikbaar gemaakt).

Ik denk niet dat dit het hoofdprobleem is want blijkbaar had ze van die 'verdwijnende dinges' al veel langer problemen.

VERDERE INFORMATIE: Windows XP home edition, 27GB hard drive, vermoed (kon dankzij mijn gepruts niets meer openen inclusief 'deze computer') 1Ghz CPU en niet veel geheugen (256-512 MB RAM)

OPMERKING: Terwijl ik bezig was (ongeveer 20 minuutjes) had ik het volgende een viertal keer voor:

Ineens 'shieten' er verschillende vensters op het scherm; alsof je een tiental keer vlug met je muis aan het klikken waart. Grootendeels vensters van Messenger of het venster waar je een bestand moet selecteren om te openen. Zelf heb ik dit nog nooit gezien dus vond ik wel effe vreemd...

Stel gerust verdere vragen of post alle bedenkingen & theoriën (& liefst mogelijk oplossingen :D) die je hebt; Ik zou gewoon graag dit probleem opgelost krijgen !!

Link naar reactie
Delen op andere sites


 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...