Ga naar inhoud

Restorer 2000 Data Recovery Pro


pieter

Aanbevolen berichten

-Naam: Restorer 2000 Data Recovery Pro

-Website: http://www.downloadfreeware.nl/download-software/Restorer2000+Data+Recovery+Pro.html

-Korte Uitleg:

Dit programma zorgt ervoor dat je verwijderde programma's terug boven water kan halen!

-Prijs: Gratis demo

1 Je haalt dit programma dus binnen via bovenstaande site en zorgt ervoor dat dit een leuk plekje krijgt op je harde schijf.

pagina5hz9.jpg

2 Nadat je het gedownload hebt, installeer je het. Dit verloopt zoals alle andere installaties. Een paar keer verder klikken en je kan beginnen werken.(Uiteraard) open je het bestand. Je krijgt dit scherm:

pagina2it2.jpg

3 Je klikt op demo. Daarna krijg je dit scherm te zien:

pagina3pa2.jpg

4 Bovenaan zie je enkele handige knopjes, onder andere om te herladen en terug te keren naar een overzicht van de harde schijven. Je kan met dit programma ook eenvoudig een image maken van je harde schijf. Dit doe je door op de knop Create Image te duwen.

Om iets te zoeken wat je per ongeluk verwijderd hebt, selecteer je een harde schijf en klik je op root. Je krijgt nu een overzicht van de mappen op je partitie. Persoonlijk vind ik dat dit allemaal nogal onoverzichtelijk en raar geschikt. Zo is bijvoorbeeldde map Documents and Settings leeg. Neem dus even de tijd om naar je verloren bestand te zoeken en verlies niet te snel de moed! Wanneer je eindelijk het verloren bestand hebt gevonden, klik je erop met de rechtermuisknop erop en klik je op recover. Je krijgt een klein venstertje te zien.

pagina4ya9.jpg

5 Je selecteert alles en bij path vul je de plaats in waar je het verloren bestand terug wil plaatsen. Je plaatst dit best terug op een andere partitie, alhoewel dit niet noodzakelijk is. Jammer genoeg mag het bestand maximum 128 kb groot is, dus o.a. muziekbestanden kan je vergeten.

Ziezo! Na een klik op ok is het klaar en kan je verder werken met je bestand!

TIP: Wanneer je per ongeluk iets verwijderd hebt, is het best dat je zo weinig mogelijk met je computer werkt en zo snel mogelijk een oplossing hebt. Nieuwe bestanden in de map plaatsen is volledig uit den boze, want zo schrijf je het bestand waarschijnlijk over!

Conclusie: Dit is waarschijnlijk niet het beste programma, maar voor wie op zoek is naar een gratis oplossing mag dit programma er best zijn!

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.