Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
Thomas

Favorieten in nieuw venster

  Aanbevolen berichten

  Wanneer je in Internet Explorer een website opent uit jouw favorieten, dan zal deze meestal in het huidige venster geopend worden. Je kunt een optie toevoegen om de favorieten in een nieuw venster te openen.

  Internet Explorer

  Start hiervoor het kladblok en tik de volgende tekst in:

  REGEDIT4 [HKEY_CLASSES_ROOT\InternetShortcut\shell\open2]

  @="Openen in Nieuw venster" [HKEY_CLASSES_ROOT\InternetShortcut\shell\open2\command] @="rundll32.exe shdocvw.dll,OpenURL %l"

  Sla het bestand op als nieuwvenster .reg en voer het bestand uit door er op te dubbelklikken. Wanneer u nu rechtsklikt op een favoriet, dan kun je Openen in Nieuw venster gebruiken.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.