Ga naar inhoud

FIREFOX tips


Thomas
 Delen

Aanbevolen berichten

Snel naar een tabblad

Werkt u met tabbladen in Firefox en wilt u ze via het toetsenbord kunnen openen, dan laat Firefox u niet in de steek. Wanneer u de toetscombinatie Ctrl+Tab gebruikt, dan opent Firefox het volgende tabblad. Om het vorige tabblad te openen gebruikt u Ctrl+Shift+Tab. U kunt ook in één keer een bepaald tabblad openen door gebruik te maken van de toetscombinatie Ctrl+cijfer.

Tabbladen onderin

Vindt u browsen met tabbladen in Firefox handig, maar wilt u de tabbladen liever onderin beeld hebben? Open de map C:Documents and Settings <loginnaam> naam]Application DataMozillaFirefoxProfiles <nummer>. defaultchrome. Hierin vindt u een bestand dat userChrome-example.css heet. Kopieer dit bestand en plak het in dezelfde map terug.

Verander de naam van het zojuist geplakte bestand in userChrome.css. Open dit bestand in kladblok en voeg onderaan de volgende tekst toe:

/* Display the tabbar at the bottom */ #content > tabbox { -moz-box-direction: reverse; }

Meer downloads

Het is handig dat Firefox een ingebouwde downloadmanager heeft, maar minder handig is het dat u slechts twee bestanden tegelijk kunt downloaden. Om deze limiet op te heffen tikt u in het adresveld about:config. Vervolgens maakt u de volgende instellingen om dit probleem op te lossen:

network.http.max-connections = 60

network.http.max-connections-per-server = 32

network.http.max-persistent-connections-per-proxy = 16

network.http.max-persistent-connections-per-server = 8

network.http.pipelining = True.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...