Ga naar inhoud

bizarste probleem ooit ;o)


hellebaard
 Delen

Aanbevolen berichten

Type laptop : http://www.ciao-shopping.nl/Fujitsu_Siemens_AMILO_M_1420__261375#productdetail

O/S windows XP home; service pack 2

Probleem:

De laptop werkt perfect als ik een toets op het keyboard blijf indrukken. Van zodra dat ik de knop loslaat gebeurt er niks meer, no processing, van zodra ik gelijke welke key ingedrukt hou werkt de laptop opnieuw, kan ik de muis bewegen, programmas openen en sluiten etc... Dit gebeurt van zodra ik opstart; bij het windows xp logo opstart scherm stopt de indicator met lopen en dan moet ik een toets op het

keyboard ingedrukt houden om verder op te starten...

Dit is geen constante soms werkt de laptop ook normaal zonder key te moeten indrukken.

wat is reeds vervangen; moederbord 2x; de orginele ventilator is vervangen en er is één extra gemonteerd omdat de initiele ventilator bleef draaien en een storend lawaai maakte, keyboard is ook vervangen (dit allemaal door siemens zelf) volgens hun test resultaten werkte alles goed, eenmaal thuis HETZELFDE probleem.

Aangezien ik zelf geen leek ben met pc's ben ik zelf beginnen zoeken naar het probleem. Ik heb knoppix (linux) als O/S geinstalleerd en daar stelt het probleem zich niet!

Ik heb met de recovery cd-rom van fijutsi-siemens alles helemaal opnieuw geinstalleed, windows xp home/sp2 alle hardware etc... en het probleem is er terug. De herinstallatie is helaas niet vlekkeloos verlopen, bij het herformateren van de HD bleef de indicator hangen op 54%. De installatie is pas gelukt na verwijdering van de partities en het aanmaken van een nieuwe met als gevolg dat de HD nu maar 40Gb is ipv de origenele 60Gb. Als ik de windows chkdsk run blijft die ook hangen op 54%... Mijn vermoeden gaat nu uit naar een foute HD die bad sectors heeft??? Maar met linux draait het uitstekend??? Is het probleem hardware of software gerelateerd??? Meer vragen dan antwoorden? Kunnen jullie mij helpen? Indien niet weten jullie waar ik zou terecht kunnen?

De laptop valt immers al buiten garantie. Dank U

Link naar reactie
Delen op andere sites


Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...