Ga naar inhoud

iPod loopt telkens vast bij aansluiten op laptop


sjabbes
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo,

Ik heb sinds enkele maanden een iPod Classic 160GB gekocht, waarmee ik nooit problemenheb gehad . Laatst wilde ik er wat nieuwe muziek opzetten, maar zodra ik de iPod aansloot op mijn laptop (Sony VAIO) blokkeerden zowel iTunes als de iPod. Bij andere iPods was er geen probleem. Hierna heb ik mijn iPod geformatteerd en hersteld en alle muziek er weer opgezet, alles was dus weer in orde.

Maar toen ik deze middag een nieuw album op mijn iPod wou zetten, liep die weer vast. iTunes bleef deze keer wel werken, maar herkende de iPod niet.

Dit probleem kwam voor het eerst voor toen ik merkte dat er een bepaalde CD niet beluisterd kon worden op de iPod (ik weet niet of dit er iets mee te maken heeft, maar vermeld het toch voor de zekerheid).

Hopelijk weet er iemand meer over dit probleem, ik weet er allesinds geen raad mee en zou het dan ook ten zeerste appreciëren als er iemand mij een beetje zou kunne helpen.

Mvg

Sjabbes

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.