Ga naar inhoud

Printer (HP Laserjet 1018) delen met Windows Vista


Revolution
 Delen

Aanbevolen berichten

Hoi,

Al geruime tijd probeer ik in een netwerk van drie Windows Vista Bussiness machines een USB-printer te delen. Het gaat hier om een HP Laserjet 1018.

De printer installeert normaal op alle drie de PC's en printen vanop de "host"-PC, waarop de printer is aangesloten, lukt. Wanneer ik echter probeer te printen vanop één van de twee PCdie via het netwerk moeten afdrukken gebeurt er niets. De print-opdracht verschijnt in een wachtrij bij alle drie de machines, maar er wordt niets afgedrukt. Wanneer ik zowel de PC die wenst af te drukken als de "host"-PC herstart, drukt de printer plots wel de opdracht af, nog voor er ingelogd werd op een van de twee PC's :argh:.

Kan er iemand me helpen?

Groeten,

R

Link naar reactie
Delen op andere sites


Printer eerst op die andere 2 pc's terug verwijderen, is de printer op de werkende pc reeds gedeeld ? Indien neen eerst delen en dan verder met volgende stap, dan kiezen voor nieuwe printer te installeren op andere 2 pc's, hier wel keizen voor netwerkprinter, dit zou uw probleem moeten oplossen. Indien niet horen wij het wel. Ook melden indien het opgelost is, kunen we deze als opgelost markeren.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...