Ga naar inhoud

bluetooth


frankiiee
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo,

ik heb me onlangs een nieuwe gsm aangeschaft met bluetooth functie op, ik dan ook zo'n bluetooth zendertje voor in de pc gekocht. Ik probeer nu via nokia pc suite bestanden over te zetten van mijn pc naar mijn gsm maar dit lukt niet.

Ik kan nochtans wel de verbinding leggen in het get connected menu, maar als ik dan terug ga naar het hoofdmenu van pc suite dan staat er vanonder er zijn geen telefoons verbonden.

En als ik via mijn telefoon apparaten zoek dan vind ik mijn pc wel maar toch kan ik geen bestanden overzetten.

Kan iemand mij hiermee helpen

Link naar reactie
Delen op andere sites


Is er geen usb aansluiting op je nokia telefoon? die vindt ik persoonlijk beter.

normaal gezien moet je eerst op je gsm bluetooth aanzetten.

zorg ervoor dat je telefoon waarneembaar is (zie instelling op je nokia)

Dan onder gekoppelde apparaten kan je zoeken op nieuwe apparaten en zou je pc moeten gevonden worden.

karel

Link naar reactie
Delen op andere sites


mja, het ligt niet aan de antivirus want ik heb ze afgelegd en het werkte nog steeds niet. Maar op mijn telefoon vind ik onder gekoppelde apparaten mijn pc maar onder actieve apparaten vind ik niets??

En het probleem met pc suite blijft nog altijd hetzelfde kan het daar ergens aan de instellingen liggen of???

ik heb geen usb verbinding via mijn gsm

bedankt voor de reacties

Link naar reactie
Delen op andere sites

heb ik ook gehad, alles eraf doen, zowel pc suite en driver van die bluetooth en eventueel de extra soft van die bluetooth module. dan installeer je eerst die bluetooth adapter en zorgt ervoor dat deze reeds werkt, dan installeer je de pc suite van uw nokia, de pc nog effe heropstarten en dan uw pc suite openen uw gsm bluetooth aanzetten effe wachten zo'n klein minuutje om er zeker van te zijn dat alles is gestart en dan uw gsm laten vinden door de juiste connectie type te nemen en in uw geval bluetooth, de rest af zetten zoals usb, com en infrarood in pc suite. laat ons weten hoe het ging.

Link naar reactie
Delen op andere sites


hoi,

sorry voor het late antwoord en bedankt voor het antwoord,

ik heb het geprobeerd en het lukt bijna, het lukt nu alleszins al verder, ik kan nu al mn computer met mn gsm verbinden maar als ik dan een liedje wil overzetten dan converteert hij het eerst en als hij het dan gaat beginnen overzetten dan loopt het weer verkeerd, dan zegt hij er is een onbekende fout opgetreden ofzo

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb me ook een nieuwe GSM gekocht met bluetoothfunctie. Bedoel je met bluetooth zendertje de bluetooth adapter? Ik dacht dat je dit kon aanschakelen in Windows XP service pak2..blijkbaar niet, want ik krijg het niet aan de gang. Waar kan je zo'n adapter (zendertje) kopen aub? Is het eender welk merk..?

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...