Ga naar inhoud

Harde schijf verkleind - nu terug vergroten


Gast MatsDM
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal,

Ik heb gisteren iets geprobeerd. Ik wou m'n eigen schijfstation aanmaken (niet C:\ dus) en ik heb dat gedaan zoals beschreven staat op deze website:

partitie aanmaken, opdelen van de harde schijf (ik heb de info ook van deze site gehad).

Nu heb ik mijn C:\-schijf verkleind, en heb ik nog 9,99 GB over (van mijn zelf aangemaakte schijf). Nu zou ik graag terug die 9,99 GB bij mijn C:\-schijf zetten.

Hoe moet dat?

MatsDM.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het antwoord staat in de link die u al gebruikt hebt.

Uw harde schijf is opgedeeld in meerdere partities, maar nu blijkt dat uw C-schijf bijna vol is. En dat terwijl er op de D-schijf nog veel vrije ruimte beschikbaar is. In Windows Vista kunt u vrije ruimte van de D-schijf naar de C-schijf overhevelen. Zodat u voorlopig weer schijfruimte genoeg heeft. Dit is natuurlijk alleen van toepassing als de beide schijven fysiek één schijf zijn.

! Een systeemschijf kan alleen worden uitgebreid als de vrije beschikbare ruimte zich achter de uit te breiden partitie bevindt. Tevens is het van belang dat de vrije ruimte direct (aaneengesloten) achter de systeempartitie ligt. Of dit het geval is kunt u controleren in schijfbeheerie je zelf gaf.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoe moet ik dat dan terug ongedaan maken??

[ATTACH=CONFIG]12757[/ATTACH]

Er staat:

Packard Bell (C:)

440,90 GB

Beschikbare ruimte

9,77 GB

Nu is mijn vraag: Hoe moet ik die beschikbare ruimte terug naar mijn C:-schijf zetten?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.