Ga naar inhoud

Nero 8 verspilt al mijn dvd's


Gast Under32Dragon
 Delen

Aanbevolen berichten

Gast Under32Dragon

Had een tijdje geleden nero 7 en daarmee ook 8 aangeschaft.

Heel wat films met succes gebrand en nu gaat het al een paar keer fout!

Heb twee error.logs bewaard en naast elkaar gezet om te zien wat er precies is fout gegaan.

hier is een voorbeeld ervan:

********END: VTSTT_VOBS#1 - INFORMATION after Create

******END: VTSTT_VOBS#1 - Process Create

******BEGIN: VTSTT_VOBS#1 - Verify

WARNING: DVDENGINE VOBS VERIFY ERROR 0001

VOBU at RLBN 1393415 (VOB_IDN=1, C_IDN=52, VOBU_S_PTM=561600000, VOBU_E_PTM=561628800)

Presentation time of VOBU is 28800 ticks (0.3200 s), but must be at least 36000 ticks (0.4000 s).

INFORMATION: DVDENGINE VOBS VERIFY ERROR 0001 will no longer be reported.

Burn process failed with status 3

Hier gaat er dus wat fout, ik denk dat het te maken heeft met ondertiteling maar dat heb ik niet configureerd ik heb er nog geeneens bijgezet om te branden gewoon simpelweg de film zonder ondertiteling.

Maar een tijdje geleden wel geprobeerd met ondertiteling en dat brandde wel alles goed maar kreeg geen ondertiteling mee. Dus hierbij laat ik deze twee logs achter of iemand mij kan uitleggen wat er fout is gegaan en hoe ik weer gewoon kan branden?????

[ATTACH]323[/ATTACH]

[ATTACH]324[/ATTACH]

Nou heb ik zo een vage memory wat me zegt dat windows defender uitgeschakeld moet staan als je brand en/of transcodeert.

Alvast bedankt! :pcguru:

nero8log ultimatum.txt

logfout happy feet.txt

Link naar reactie
Delen op andere sites


Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...