Ga naar inhoud

Details Over Compatibiliteit


stiede
 Delen

Aanbevolen berichten

hallo, bij het herinstalleren van xp krijg ik het volgende

"windows heeft gedetecteerd dat een of meerdere beschermde kernsysteembestanden(kernel) op uw computer zijn gewijzegd.

het service pack bevat bijgewerkte versies van deze bestanden.

deze bestanden bieden een stabiele omgeving voor uw programma's.

vanwege deze wijziging(en) wordt het servicepack niet geinstalleerd.:bawling:. raadpleeg voor meer informatie het knowledge base-artikel Q327516.

wat wil dat hier eigenlijk allemaal zeggen?:pcguru:

groetjes......

Link naar reactie
Delen op andere sites


Windows Service Pack 1 heeft vastgesteld dat een of meer beschermde kernsysteembestanden op uw computer zijn gewijzigd. De service pack bevat bijgewerkte versies van deze bestanden, die zorgen voor een stabiele omgeving voor uw programma's.

Als u op Ja klikt, worden de huidige bestanden overschreven door de bijgewerkte versies en verliest u eventueel aangebrachte aanpassingen door programma's van derden. Het gaat hierbij vooral om aanpassingen van de afbeelding die wordt weergegeven bij het opstarten van de computer.

Als u op Nee klikt, treedt mogelijk een fout op of reageert de computer niet meer.

Zie voor meer informatie het Knowledge Base-artikel <Q327120> op Microsoft Help and Support.

Wilt u de bestanden overschrijven?

Oorzaak

Dit foutbericht wordt weergegeven als op de computer een gewijzigde versie aanwezig is van het bestand Ntoskrnl.exe. Windows XP SP1 bevat een bijgewerkte versie van dit bestand. Als het SP1-installatieprogramma vaststelt dat de versie van het bestand Ntoskrnl.exe op de computer is gewijzigd, wordt dit foutbericht weergegeven. U kunt dan besluiten het bestand te overschrijven of door te gaan met de installatie van SP1 zonder het bestand te vervangen. Als u op Nee klikt, is het mogelijk dat de computer niet juist functioneert of niet meer reageert (vastloopt).

Oplossing

Klik op OK in het dialoogvenster met het foutbericht om het SP1-installatieprogramma het gewijzigde bestand Ntoskrnl.exe te laten vervangen door de bijgewerkte versie.

Link naar reactie
Delen op andere sites


 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...