Ga naar inhoud

HD recovery?


Jay
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo,

ik heb iets doms gedaan :-)

Mijn pc (Medion 8080) deed het al geruime tijd niet meer naar behoren. Als ik het ding al opgestart kreeg, dan viel het na een tijd werken vanzelf stil of kreeg ik een blue screen te zien.

Na heel wat kuisacties deed ie het redelijk goed, maar kreeg ik af en toe toch nog blue screens te zien... nou goed, gewoon heropstarten en 't was ok. Tot gisteren ...

Bij een zoveelste reboot kreeg ik een zwart scherm met de melding dat Windows niet meer kon gestart worden want er ontbraken essentiële files. Een repair van de installatie was nodig.

Stom als ik ben, stak ik meteen de medion recovery cd in de dvddrive, en ben ik gestart met een repair. In de beschrijvende text stond dat deze actie geen invloed zou hebben op de map documents en settings...

Niet dus. Mijn C-partitie lijkt geformatteerd te zijn. (Ik vermoed Quick Format, want het hele repair proces duurde nog geen 25 minuten)

Met andere woorden, ik ben heel wat belangrijke data (foto's, filmpjes, bestanden,..) kwijt. Stom, ik had meteen bij de start van deze problemen belangrijke zaken naar de D-partitie moeten kopiëren natuurlijk; maar 't is nu zo :-)

Heeft er iemand een idee of ik mijn oude data nog kan recuperen? Ik heb al een aantal tooltjes geprobeerd (oa. GetDataBack) maar zonder veel resultaat. (Ik heb een aantal dingen uit mijn mydocuments teruggevonden, maar niet alles :(

Welke tools kan ik zo nog proberen, of is er überhaupt niets meer aan te doen?

(BTW: zou het kunnen dat mijn oude User map onder documents en settings nog bestaat, maar dat deze, omwille van de nieuwe windowsinstallatie) niet meer accessible is?)

Alvast bedankt voor de hulp

Link naar reactie
Delen op andere sites


 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...