Ga naar inhoud

sociale netwerken mobiel


Gast gaetan
 Delen

Aanbevolen berichten

Als je bij een android toestel (HTC desire S) op facebook gaat hij contacten synchroniseren wat handig is maar als je uitlogt. Ben je dat weer kwijt en bij het volgende gebruik vraagt hij om eerst toelating te geven en het voltooien van de app. Wat veel tijd in beslag neemt.

De oplossing is niet uitloggen maar dan word je constant gestoord wat ook niet ideaal is en blijf je online.

Zijn er ook andere oplossingen voor dit probleem?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Heb je de app al eens verwijderd en opnieuw geinstalleerd?

Heb zelf geen facebook op android. Maar je zegt dat uitloggen geen optie is omdat je steeds gestoord wordt. Je kan die notfications in je facebook applicatie uitzetten. Zie foto.

post-16555-1417704709,9206_thumb.jpg

[h=1][/h]

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...