Ga naar inhoud

Coax kabel aansluiten op laptop?


driesh1

Aanbevolen berichten

In expresscard zijn deze adapters moeilijk te vinden denk ik. Enige die ik kon vinden is deze. Hier zit direct een duur prijskaartje aan vast omdat je ook HDTV kan kijken met deze kaart. Iets wat je via jouw analoge kabel waarschijnlijk totaal niet nodig hebt. Een usb is meer voor de hand liggend dan een expresscard, waarschijnlijk ook wel een stuk goedkoper.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Een videokaart zorgt ervoor dat je beeld op je computerscherm krijgt. Zonder beeld- of videokaart ben je niks met je hele computer/laptop.

Om tv te kunnen kijken heb je dus nog steeds je videokaart nodig. Sommige -vaak oudere- computers hebben een ingebouwde kaart waarop je een tv-kabel kan aansluiten. Tegenwoordig is dit bij vele laptops niet meer het geval. Waarschijnlijk behoort jouw laptop daartoe.

Mocht je een gewone computer hebben kan je zonder veel problemen zo'n kaart kopen en in je pc inbouwen. Met laptops is dit echter een lastig karwei. Daarom dat een usb adapter hier veel handiger is, zo komt het signaal van je kabel toch eenvoudig tot je laptop.

Hopelijk is dit een antwoord op je vraag.

Groet,

Mako

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.