Ga naar inhoud

kleuren scherm windows


misteragga

Aanbevolen berichten

Beste misteragga,

Het is vaak zo dat voor zware overdracht via het net geen optimale resolutie beschikbaar is. Zo wordt vaak voorkomen dat bewerkingen op de andere computer traag gaan. Zo krijg je bijvoorbeeld niet altijd de achtergrond van de cliënt te zien ect.

De waarschuwing die je te zien krijgt is niet erg of gevaarlijk, normaal moeten alle veranderingen ongedaan gemaakt worden zodra je teamviewer afsluit.

Groet,

Mako

Link naar reactie
Delen op andere sites

Normaal gesproken is het kleurenschema Windows Basic minder zwaar dan Windows Aero wat je normaal gebruikt. Dat je processor hard werk levert is waarschijnlijk het gevolg van teamviewer zelf.

Wat bedoel je precies met "de pc hapert"? bedoel je werkelijk uitvoeringen op je eigen computer of bewerkingen bij de cliënt?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat is volkomen normaal. Dit kan liggen aan de verbinding van de client, het aantal actieve processen op de computer van de cliënt ect. Zo'n verbinding is nu eenmaal niet razendsnel, zeker als je "zwaardere" bewerkingen wil doen op de andere computer zal dit wat traag gaan.

De hele dag werken op andermans pc via teamviewer is niet aan te raden, maar gewoon even een probleempje oplossen kan zeker geen kwaad! ;-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Graag gedaan, daarvoor zijn we hier op het PCH :-)

Als je geen specifieke vragen meer hebt over dit topic mag je het sluiten door op Markeer als OPGELOST te drukken links onderaan of bovenaan de pagina. Zo houden we het voor iedereen overzichtelijk :top:

Indien je later toch nog een vraag zou hebben kan je dit topic altijd opnieuw openen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.