Ga naar inhoud

Problemen met internetverbinding/belgacom tv (ik geraak niet aan een oplossing)


willemk

Aanbevolen berichten

Hallo iedereen,

Uiteindelijk heb ik besloten dat ik er zelf niet uit geraak, al enkele weken denk ik me suf, maar vind geen oplossing.

Ik zal jullie even de situatie schetsen.

Hieronder zie je een plannetje van ons huis. De groene 'random' lijntjes stellen een haag voor en de blauwe die kriskras over een 'muur' lopen duiden erop dat dit glas is. Nu is het probleem dat in de losstaande woning achteraan enkel internet via LAN-kabel beschikbaar is, aangezien we daar een spelconsole hebben waarvoor we graag internet zouden hebben maar tegelijkertijd ook op de pc op internet willen werken en ook belgacom tv willen kijken is dit niet de juiste oplossing. Ik heb geprobeerd met de adapters van belgacom tv (diegenen die je in het stopcontact steekt, 1 bij de modem (bbox) en 1 op de plaats van ontvangst) internet te krijgen maar dit was niet erg succesvol. vandaar de schets, misschien ligt dit aan de omstandigheden..

Dan is het tweede probleem de bbox, deze heeft verschillende aansluitingen voor tv en voor pc, wat maakt dat ik telkens ik even niet meer wil gamen of op de pc werken in die achterbouw ik helemaal naar voor moet om de kabel te verwisselen van pc naar tv, wat niet erg praktisch is.. Ik hoop dat iemand hier mij natuurlijk een oplossing kan bieden..

Aangezien het allemaal nogal ingewikkeld is mag je natuurlijk altijd meer info vragen als er iets niet duidelijk is aan mijn uitleg!

Alvast bedankt!

Mvg,

Willem

post-31387-1417704765,5299_thumb.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.