Ga naar inhoud

lage bitrate doet tv crashen


Aanbevolen berichten

na aankoop nieuwe pc 2012, blijkt dat het moederbord kleine slots heeft, dus al mijn tv kaarten zijn te groot , en heb een usb stick "cinergy HTC stick HD" aangeschaft.

Ik heb de integan kabel er op aangesloten en het programm laten scannen analoog dus. maar na, soms enkele minuten bevriest het beeld of crasht de pc en kan in niets anders doen, dan ctrl+alt+delete hetprogramm geforceerd stoppen (zelfs dat lukt soms niet, en is het enige de stekker uittrekken)

ik krijg de foutmelding lage bitrate.

helpt het als ik een signaal versterker aanschaf?

Ik moet wel zeggen dat de aansluiting op het gelijkvloers is en ik op het eerste woon , dus een redelijk lange kabel. mischien is dat de oorzaak. Mijn vorige pcs' hadden die propblemen niet nu heb ik behalve dat het om de 5 min crasht ook nog slecht beeld. dit heeft me weer bijna 90€ gekost die usb stick. opdat beide nieuw zijn heb ik de verkoper geraadpleegd , die kon (wou) enkel bevestigen dat de aparaten werken.

heb splinternieuwe pc 64 bit medion, amd kaart HD6450 8 gig geh. pross. 3,4 Ghz

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.