Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. PC Helpforum helpt jaarlijks gratis duizenden mensen met computerproblemen. Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar een vriendelijk verzoek: whitelist onze site zodat we jullie gratis verder kunnen helpen. Klik hier om te lezen waarom en hoe je kunt whitelisten.Log in om dit te volgen  
Spittyg

Playstation 3 op pc

  Aanbevolen berichten

  Ik heb me net een playstation 3 aangeschaft!

  Nu zou ik hem graag laten draaien via mijn pc!

  Ik heb een tv-kaart Hauppauge WinTV HVR-1200!

  Kan er iemand mij zeggen welk programma ik nodig heb om het beeld van de playstation te zien, want dit krijg ik niet klaar?

  Alvast bedakt

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Gast Masters

  volgens mij is een WinTV-HVR-1200 enkel een TVkaart die dus met enkel met een analoog/digitaal kabelsignaal overweg kan, maar kan die kaart totaal niets met een kant en klaar beeld dat je er zomaar in probeert te duwen... Daarvoor zou je eigenlijk een video capture kaart nodig hebben.

  volgens mij is de enige mogelijkheid om je HDMI signaal te splitsen in video & audio appart, en die die signalen dan door middel van een schakelaarbox samen te voegen met die van je computer, dus dat je met een druk op de knop kan kiezen vanaf welke bron je je beeld & geluid aanvaardt; vanaf je pc of vanaf je PS3. Kosten hiervoor gok ik toch snel op rond de 75€

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.