Ga naar inhoud

/flash/advertenties op facebook


gizmo15
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo ik heb al een tijdje allerlei advertenties op mijn facebook pagina midden op de pagina sommige zijn flashadvertenties waarschijnlijk zit er adware op de computer ,sind gister reageert hij vreemd als ik een berichtje plaats op face book krijg je meestal reakties nu komen deze reakties ook altijd in je email berichten maar die geeft de laatste tijd aan dat de berichtjes niet veilig zijn en of je de blokkering wilt opheffen of niet ,hij geeft dus aan dat de reakties van vrienden niet veilig zijn ,nu klik ik iedere keer op opheffen blokkering ,en dan staan de reakties de ene keer wel op de facebook pagina en de andere keer zijn ze helemaal weg.Hoe krijg ik die adware /advertenties uit mijn facebook pagina ,wat hierdoor beschouwt mijn computer facebook niet als veilig!!!!Ik heb windows vista en open hem altijd met google chrome!!

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hallo gizmo15,

Welkom op PCH :-)!

We zullen eerst eens nagaan of malware of virussen de oorzaak zijn van je probleem.

1. Download HijackThis. (klik er op)

Klik op HijackThis.msi en de download start automatisch na 5 seconden.

Bestand HijackThis.msi opslaan. Daarna kiezen voor "uitvoeren".

Hijackthis wordt nu op je PC geïnstalleerd, een snelkoppeling wordt op je bureaublad geplaatst.

Als je geen netwerkverbinding meer hebt, kan je de download doen met een andere pc en het bestand met een usb stick overbrengen

Als je enkel nog in veilige modus kan werken, moet je de executable (HijackThis.exe) downloaden.

Sla deze op in een nieuwe map op de C schijf (bvb C:\hijackthis) en start hijackthis dan vanaf deze map.

De logjes kan je dan ook in die map terugvinden.


2. Klik op de snelkoppeling om HijackThis te starten. (lees eerst de rode tekst hieronder!)

Klik ofwel op "Do a systemscan and save a logfile", ofwel eerst op "Scan" en dan op "Savelog".

Er opent een kladblokvenster, hou gelijktijdig de CTRL en A-toets ingedrukt, nu is alles geselecteerd. Hou gelijktijdig de CTRL en C-toets ingedrukt, nu is alles gekopieerd. Plak nu het HJT logje in je bericht door CTRL en V-toets.

Krijg je een melding ""For some reason your system denied writing to the Host file ....", klik dan gewoon door op de OK-toets.

Let op : Windows Vista & 7 gebruikers dienen HijackThis als “administrator” uit te voeren via rechtermuisknop “als administrator uitvoeren". Indien dit via de snelkoppeling niet lukt voer je HijackThis als administrator uit in de volgende map : C:\Program Files\Trend Micro\HiJackThis of C:\Program Files (x86)\Trend Micro\HiJackThis. (Bekijk hier de afbeelding ---> Klik hier)


3. Na het plaatsen van je logje wordt dit door een expert (Kape of Kweezie Wabbit) nagekeken en begeleidt hij jou verder door het ganse proces.

Tip!

Wil je in woord en beeld weten hoe je een logje met HijackThis maakt en plaatst op het forum, klik dan HIER.

Groet,

Mako

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...