Ga naar inhoud

Beeldscherm flikkeringen


Arnoutvdb
 Delen

Aanbevolen berichten

Mijn computer had het probleem dat hij vaak oververhit raakte als hij intensief bezig was. Ik dacht toen slim te zijn en heb een van de ventilatoren gepakt en die tegenover de computer opgesteld. Zodat samen met de ingebouwde ventilatoren de computer koel zou blijven.

Dit leek goed te werken en ik was tevreden met mijn slimme zet, nu blijkt dat mijn beeldscherm is gaan flikkeren.

en niet zomaar een beetje... het is bijna onmogelijk om tekst nog te lezen en je krijgt onmiddellijk hoofdpijn van het bewegende beeld. Ik las ergens dat externe apparaten je computer kunnen ontregelen, zoals een ventilator.

Ik zocht een paar websites en kreeg tips als Hertz aanpassen, maar dat werkte niet ook een andere vga kabel inpluggen bleek niks uit te halen. Zelfs een ander beeldscherm heb ik gebruikt, maar het begon ook te flikkeren, dus het licht aan de computer zelf niet aan het beeldscherm.

Ik zal de ventilator er maar niet meer op zetten, maar weet iemand een mogelijke oplossing, want anders zal ik mijn computer moeten wegdoen en das best zonde van het geld. Want met dit beeld is haast niet te werken zonder zware migraine te verwekken.

Dringend Hulp Gevraagd.

Mijn computer is een Acer die loopt op Windows XP.

Ik heb al Malware scans laten lopen en Antivirus, maar die vonden niks.

Hopelijk kan iemand mij snel helpen

Link naar reactie
Delen op andere sites


 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...