Ga naar inhoud

Lacie externe harde schijf (rikki)


Japser
 Delen

Aanbevolen berichten

Ik heb onlangs een harde schijf gekocht, van 1TB, en toen ik hem de eerste keer in de computer stak, was er een programma van lacie dat deze harde schijf configureerde, en klaar maakte voor gebruik, ik had er toen voor gekozen om het 900 GB voor alleen windows te gebruiken, en 27 GB voor windows & mac.

Maar even later had ik daar al spijt van omdat het deel dat mac kan lezen, ook gelezen kan worden door een ps3, dus probeerde ik het te veranderen, ik heb van alle bestanden op de harde schijf een backup bahalve een mapje genaamd "lacie" met vele dingen in van lacie, dat ben ik dus kwijt.

nu nadat ik het heb geherformatteerd (dit is dus zonder het programma van lacie, maar met het beheer van harde schijven op windows), kan de harde schijf plots niet meer door de TV gelezen worden, wat eigenlijk een van de meest belangrijke dingen ervan was. ik heb geprobeerd het te herformatteren als NTFS en exFAT, maar geen van beide werkte op de TV, dus wat ik denk is dat het aan de folder van lacie ligt, of het programma van lacie zelf heeft het op een speciale manier geconfigureerd.

nu is mijn vraag, hoe kan ik dit herstellen, is er een mogelijkheid om terug aan die folder te komen, of hoe kan ik mijn harde schijf herformatteren met het programma dat lacie gebruikte de eerste keer.

als er iets niet duidelijk is, of je moet meer weten, laat het me zeker weten!

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...