Ga naar inhoud

(start voor) script gezocht


kopkop

Aanbevolen berichten

Goedenavond,

Ik hoop dat jullie me kunnen helpen of toch in ieder geval op weg kunnen helpen , ik beheer een (voetbal)website waarop het bestuur kan inloggen om de diverse spelers aan de diverse elftallen toe te wijzen , momenteel werk het wel (PHP/MySql) echter wil ik dit als eerste projectje AJAX gaan gebruiken , PHP beheers ik inmiddels aardig !

Het is de bedoeling dat men de spelers van de ene kolom naar de andere kan slepen om zo de teamsamenstellingen te wijzigen. en dat dit uiteraard dan ook op een of andere manier in de database terecht komt zodat ze via een andere pagina weer te publiceren zijn. als voorbeeld heb ik een screenshot van de huidige pagina gemaakt.

post-41411-1417705275,3347_thumb.jpg

Het hoeft absoluut geen kant en klaar script te zijn , wil er graag ook van leren en alleen knippen en plakken helpt daar niet bij.

p.s. op de afbeelding staan ook nog dingen als lijst afdrukken en auto corvee toewijzen ,dit hoeft niet perse , komt later nog wel eens.

b.v.d.

Henk

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.