Ga naar inhoud

TheSims3


LunaNoa
 Delen

Aanbevolen berichten

Ookkkeee...

Ik heb laatst een 500GB flash harde schijf gekocht. Heel nice dacht ik zo, dus laat ik daar al mijn geinstalleerde pakketten van TheSims3 (legaal, alles met cdroms en wel..) naar kopieren. Ik heb getest of ik het daarna dus vanaf mijn nieuwe harde schijf kon openen, of dat problemen opleverde met opgeslagen spellen e.d., geen vuiltje aan de lucht.

Dus ik mijn C: schijf lekker de ruimte geven en wat daarop stond dus verwijderd (wat in mijn ogen dus exact hetzelfde was..). Te groot voor de prullenbak uiteraard, 'Ja op alles', en verwijderen maar (niet gedeinstalleerd weliswaar, uiteraard, want ik wilde het dus nog spelen vanuit mijn ext. harde schijf). Wil ik het daarna dus openen vanuit mijn nieuwe ext. harde schijf, gaat mijn computer een beetje huilen dat ie t niet kan vinden..

WHAT TO DO..

Ik heb mijn computer nog niet afgesloten of wat dan ook, ik ben as we speak 'Inspector File Recovery' aan het downloaden, gaat dat lukken?

Sowieso, als ik het niet heb gedeinstalleerd, moet het zich toch nog gewoon op mijn computer bevinden? En sowieso, ik heb het toch gewoon gekopieerd en de software staat er nog op dus wat loopt ie nou te zeuren.. :|

Ik ben waarschijnlijk de enige op de wereld die nog simst, maar je kunt je er vast wel iets bij voorstellen hoe enorm veel tijd het heeft gekost om heel die onzin te installeren. Ik wil het echt graag terug.

Alvast enorm bedankt voor de moeite!

Link naar reactie
Delen op andere sites


 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...