Ga naar inhoud

pc scherm


Leonard

Aanbevolen berichten

Mijn desktop pc scherm vertoont een brede witte band aan de bovenzijde waar ik in dat gedeelde de muisaanwijzer zeer moeilijk kan zien bewegen alsook getypte tekst moeilijk te lezen is.

Door beeldscherm instellingen kan ik dit niet verhelpen.

Kan een pc scherm kapot gaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo Leonard,

Zoals alles kan een scherm stuk gaan, maar in dit geval zijn er veel andere mogelijke oorzaken, dus het wordt even zoeken vrees ik.

In de eerste plaats zou ik proberen om het scherm (en eventueel de kabel) eens te testen op een andere PC (vriend of kennis, of bereidwillige PC handel). In de andere richting zou je kunnen proberen een geleende monitor op je PC aan te sluiten.

Zo kan je stap per stap oorzaken uitsluiten.

Alvast succes gewenst en laat gerust iets horen over het resultaat of indien je meer hulp nodig hebt.

Groeten,

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...

Graag gedaan uiteraard, daar zijn we hier voor ;-).

Indien dit allemaal probleemloos verlopen is en je binnen dit topic verder geen vragen of problemen meer hebt, mag je dit onderwerp afsluiten door een klik op de knop "Markeer als opgelost", die je links onderaan kan terugvinden … zo blijft het voor iedereen overzichtelijk.

Groeten,

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.