Ga naar inhoud

Nero + updates


Gast Luhusaam

Aanbevolen berichten

Beste,

Op mijn PC heb ik Nero 9 geïnstalleerd. Net als bij de vorige versies slaag ik er maar niet in om de "updates" te installeren. Na dat ik de "updates" heb gedownload en ik die wil installeren wordt mij steeds gevraagd de vorige versie te verwijderen en nadien de PC opnieuw op te starten. De laatst geïnstalleerde versie wordt wel verwijderd maar voor de rest gebeurt er niets. Wil men dan verder werken met dit brandprogramma dan is men genoodzaakt zijn CD met die software te herinstalleren.

Loopt men de verschillende forums af dan moet men vaststellen dat dit een algemeen probleem is. Ook gespecialiseerde vakbladen werden aangeschreven maar blijkbaar zitten ook zij vast want zij reageren gewoon weg niet.

Uiteindelijk heb ik mij ook gericht tot Nero zelf maar zij verwijzen steeds naar hun oplossingen op hun website die jammer genoeg volledig Engelstalig zijn (en soms te technisch voor mij) en waarin zij ook steeds verwijzen naar de werkwijze die ik beknopt heb weergegeven in mijn eerste alinea van dit bericht.

Kan ik via dit "hulpforum" een oplossing verkrijgen die mij (en vele anderen) moeten toelaten de "updates" van de Nero software correct te installeren.

Bedankt alvast voor de aan deze mail bestede tijd.

Luhusaam.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.