Ga naar inhoud

Mozilla patcht crashes en bugs in Firefox 36.0.1


Aanbevolen berichten

Een week na het verschijnen van Firefox 36 heeft Mozilla een nieuwe versie uitgebracht die verschillende crashes en bugs verhelpt. Zo bleek de browser te crashen als Microsofts Enhanced Mitigation Experience Toolkit (EMET) stond ingeschakeld. Dit is een gratis beveiligingstool van Microsoft die het lastiger voor aanvallers moet maken om Windows en applicaties aan te vallen.

Ook bevatte Firefox 36 verschillende bugs waardoor de Hello-chatfunctie niet meer werkte totdat de browser werd herstart, de printinstellingen niet werden opgeslagen, de Hello contact-tabs niet zichtbaar waren, er geen hostnames met een underscore werden geaccepteerd, WebGL veel geheugen gebruikte en er nog een andere grote crash was. Verder is de -remote optie weer teruggeplaatst. Updaten naar Firefox 36.0.1 kan via de automatische updatefunctie van de browser en Mozilla.org.

 

bron: security.nl

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.