Ga naar inhoud

Microsoft-update gaf problemen op Windows 7


Aanbevolen berichten

Een update van Microsoft die afgelopen dinsdag uitkwam geeft problemen op computers met Windows 7, zo blijkt uit allerlei klachten van gebruikers. De update in kwestie is KB3033929 en voegt SHA-2-ondersteuning aan Windows 7 en Windows Server 2008 R2 toe, zo blijkt uit de omschrijving.

Tal van gebruikers klagen echter dat de update problemen geeft bij de installatie en uiteindelijk niet geïnstalleerd kan worden. Op sommige systemen zou er zelfs sprake van een "loop" zijn, waarbij de installatie van de update mislukt en de computer opnieuw start en vervolgens probeert om de update opnieuw te installeren, wat weer mislukt. Een oplossing lijkt nog niet voorhanden en ook Microsoft heeft nog niet gereageerd. De afgelopen maanden kreeg Microsoft met meerdere updates te maken die wegens problemen moesten worden teruggetrokken.

 

bron: security.nl

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.