Ga naar inhoud

Microsoft verspreidt 34 optionele Windows-updates


Aanbevolen berichten

Naast het vaste patchmoment op de tweede dinsdag van elke maand, ook wel patchdinsdag genoemd, publiceert Microsoft ook nog regelmatig optionele Windows-updates die niet security-gerelateerd zijn. Deze optionele patchronde krijgt normaal niet zoveel aandacht, maar dat is deze maand anders.

Microsoft heeft namelijk 34 optionele updates voor allerlei zaken uitgebracht. Zo is er ondersteuning voor het kopiëren van mkv-bestanden van een Windowscomputer naar een Windows Phone, is er een fix voor het maken van back-ups op Bluray-schijfjes, is een fout met het aansluiten van twee USB-apparaten verholpen en heeft Microsoft het Secure Channel voor Windows 8.1, RT 8.1 en Server 2012 R2 verbeterd. Ook behoort een foutmelding die ontstond bij het starten van een computer uit slaapmodus verholpen. Alle updates, waarvan de meeste voor Windows 8.1 zijn, zijn via Windows Update te downloaden.

 

bron: security.nl

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.