Ga naar inhoud

Microsoft koopt Israëlische cloudbeveiliger Adallom


Aanbevolen berichten

Microsoft heeft voor een onbekend bedrag het Israëlische databeveiligingsbedrijf Adallom overgenomen, zo hebbem beide bedrijven vandaag bekendgemaakt. Adallom houdt zich bezig met cloudbeveiliging. Steeds meer applicaties bewegen zich richting de cloud. Om data daar te kunnen beveiligen ontwikkelde Adallom een cloudapplicatiebeveiligingsplatform.

Via dit platform kunnen bedrijven bepalen welke applicaties toegang hebben en in welke clouddiensten hun belangrijke bedrijfsgegevens zijn opgeslagen. Het platform kan worden geïntegreerd in het framework van cloudapplicaties als Salesforce, Box, Dropbox, ServiceNow, Ariba en Office 365 en zou zodoende op elk apparaat en elk netwerk werken. Microsoft zal het platform van Adallom aan bestaande producten zoals Office 365 en de Enterprise Mobility Suite (EMS) toevoegen. Adallom werd in 2012 opgericht door voormalige leden van de Israëlische inlichtingeneenheid '8200'.b

 

ron: security.nl

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.