Ga naar inhoud

Windows10 - email Windows Live Mail -contactpersonen


vicvanhouche

Aanbevolen berichten

Na de upgrade van windows7 naar windows10, vast gesteld dat het bijhorende mailprogramma Mail niet de zelfde mogelijheden had dan WLM, vandaar dat we verder werken met WLM ! De lijst contactpersonen was door de jaren heen sterk vervuild: vele dubbels , zelfs 3 tot 4 x de zelfde personen en vele bijkomende langs netwerken. Daarom gestart met een uitzuivering. Stel echter vast dat deze langs netwerk ontstaan zijn niet kunnen verwijderd worden. Alleen als van zulk contactpersoon in zijn fiche alle gegevens verwijderd worden verdwijnt de persoon uit de lijst ! Dus persoon per persoon het geen een omslachtig en tijdrovende bezigheid is ! Boven dien zijn er vele personen bij met een afbeelding en deze gaan niet weg zelfs met een fiche met lege velden. Denkelijk omdat het afbeeldings veld niet leeg is !

Bij het invoeren van een contact persoon is er geen mogelijkheid meer om een afbeelding toe tevoegen en dus ook niet te verwijderen !

De opdracht opschonen stelt wel een reeks dubbels voor maar bij selectie van een vb persoon en klik op opruimen begint er voor het woord opslaan draaiende puntjes maar verder gebeurt er niets !

 

Is dit nu een gevolg van windows 10 ? of zijn er andere oorzaken ?

Bij voorbaat dank.

 

Victor

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.