Ga naar inhoud

Anti-virus veroorzaakt weer problemen bij Firefoxgebruikers


Aanbevolen berichten

Mozilla heeft een update voor Firefox uitgebracht omdat anti-virussoftware weer voor problemen zorgde. Vorige week verscheen Firefox 46, waarin meerdere beveiligingsproblemen werden opgelost. Kort na het uitkomen van deze versie klaagden Firefoxgebruikers dat ze geen websites meer konden laden.

Gebruikers kregen alleen lege pagina's te zien. Daarop besloot Mozilla de update naar Firefox 46 te staken. Er werd een onderzoek ingesteld, waaruit naar voren kwam dat anti-virussoftware de boosdoener was. De problemen ontstonden door het scannen van een bepaalde directory. Het is niet voor het eerst dat Firefox en virusscanners botsen. Begin dit jaar bleek Firefox te crashen door de anti-virussoftware van G Data en zorgden virusscanners ervoor dat sommige gebruikers geen ssl-sites konden bezoeken. Updaten naar Firefox 46.0.1 zal op de meeste systemen automatisch gebeuren.

 

bron: security.nl

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.