Ga naar inhoud

Microsoft lanceert tool voor activatieproblemen Windows 10


Aanbevolen berichten

Microsoft heeft een tool gelanceerd om problemen op te lossen die bij het activeren van Windows 10 kunnen ontstaan, bijvoorbeeld door het vervangen van een harde schijf of moederbord. De Activation Troubleshooter, zoals de tool heet, moet de meestvoorkomende activatieproblemen op legitieme Windows-apparaten gaan verhelpen, waaronder die door hardware-aanpassingen worden veroorzaakt.

Dat heeft Microsoft bij de lancering van een nieuwe testversie van Windows 10 bekendgemaakt. Als voorbeeld geeft de softwaregigant een computer met een Windows 10 Pro-licentie waar per ongeluk Windows 10 Home op wordt geïnstalleerd. De tool zal gebruikers dan helpen bij het upgraden naar Windows 10 Pro en deze versie van het besturingssysteem activeren. De Activation Troubleshooter is nu aan de nieuwe testversie van Windows 10 toegevoegd en zal met de lancering van de Windows 10 Anniversary Update voor alle Windows 10-gebruikers beschikbaar worden.

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.